Pomozite, Kristijano Ronaldo traži Ednu iz MekDonaldsa!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.09.2019.
12:59
Izvor: Sportske.net

Portugalac otkrio neke zanimljive detalje iz mladosti, ali iskoristio priliku da pronađe ženu koja mu je mnogo pomogla...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ronaldo je slavnom novinaru Pirsu Morganu ispričao mnogo stvari u ekskluzivnom razgovoru, o detinjstvu, ocu sa kojim nikada nije mogao da priča jer je bio pijan.

Rasplakao se kada su mu pokazali intervju koji je njegov otac dao 2004. kako je ponosan na sina, a govorio je i o sramoti koju je osećao kad je lažno optužen za silovanje.

Uz to, dodao je da postoji samo četvoro bliskih ljudi kojima veruje van porodice, da je slava bila nekada super, ali da sada želi miran život sa porodicom.

Ispričao je zanimljivu priču iz vremena kada je bio u mlađim kategorijama Sportinga.

"Nas nekoliko je bilo sa strane, roditelji su nam bili siromašni, nisu mogli da pošalju novac. Uvek smo bili gladni. Sećam se žene koja se zvala Edna i koja je radila u MekDonaldsu. Ona nam je davala ostatke hamburgera, nepojedenu hranu, praktično nas je spašavala gladi. Nikada nisam uspeo, kada sam kasnije otišao u Junajted da je nađem. Tražim je dalje, voleo bih da joj se odužim", rekao je Kristijano Ronaldo.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Wednesday, 18.09.2019
16:53

Nasao je on svoju hranilicu u vidu Benzeme,Di Marije,Ozila a peterac je njegov mek gde skuplja otpadke.