Podgorica - Obijena kuća Stevana Jovetića

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.02.2016.
17:17
Izvor: Sportske.net

Ružne scene u glavnom gradu Crne Gore, nekadašnjem kapitenu Partizana i sadašnjem fudbaleru Intera obijena je kuća u Podgorici.

BETA/AP Photo/Risto Bozovic
BETA/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

Kako prenose "Novosti", provalnici su upali u kuću Stevana Jovetića, ali nisu uspeli ništa da odnesu iz nje, potvrđeno je od strane policije u Podgorici.

Lopovi su prethodno ubili psa Jovetićevog prvog komšije, Dražena Barjaktarevića, kako bi nesmetano mogli da provale u kuću, a zatim su penom onesposobili alarm.

Sve se ovo dešavalo između 5 i 7 sati ujutru.

Boks sa psom nalazio se neposredno ispod prozora gde su provalnici upali u kuću. Oko 5 i 10 pas je počeo da laje, Draženova supruga je izašla da vidi šta se dešava primetivši da se pas neobično kreće.

"Nisam ustajao dok nisam krenuo na posao. Oko 7 sati i 20 minuta nazvala me i rekla mi da je sin Lazar našao Konana otrovanog i da ne može da ga smiri... Bio je u šoku. Njegov ljubimac ležao je mrtav u boksu. Kada je oko 7:30 nazvala policiju, rekli su joj da to nije njihova, već nadležnost Komunalne policije. Da su tada došli možda bi lopove zatekli u kući", rekao je Dražen.

"Oni nisu ukapirali da je ovo morala da uradi dobro organizovana kriminalna grupa i da su nas oni dugo posmatrali da bi znali kad komšije nisu kući, kakve su nam navike...", prenose Novosti reči Dražena Barjaktarevića.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
liverpoolfc
Friday, 05.02.2016
19:19

Nije valjda Djetici? A cojstvo i junastvo?

avatar
sunshinePG
Sunday, 07.02.2016
15:38

ne generalizuj sinko ovo mora da je neki vucko shljega

avatar
Barcelonista
Friday, 05.02.2016
18:56

Nemaju kad ovi nasi visokoskolovani inspektori za ozbiljan kriminal,oni uglavnom spijaju ljude po ulicama i kaficima i biljeze u notese, fukara! Dobro joj nisu Security Popovic poslali da joj rijesi slucaj.

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 05.02.2016
18:22