Odbio apel države za donaciju protiv Korone pa se pohvalio skupocenom kolekcijom automobila!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 04.05.2020.
21:25
Izvor: Sportske.net

Od njega možemo svašta očekivati.

Epa/Raul Caro
Epa/Raul Caro

Povezane vesti

Sve glasnije se priča o nastavku fudbalskih šampionata širom Evrope, čak ćemo moći da gledamo i finiš naše sezone. Deluje da je većina zemalja uspela da izađe na kraj sa pandemijom, nadamo se da neće biti daljih prekida.

Ovakva situacija pak nije u Togu i ostalim afričkim zemljama gde se po izjavama tamošnjih zdrastvenih organizacija zemlje pripremaju za katastrofu.

Emanuel Adebajor je u svojoj rodnoj zemlji, napadač trenutno nastupa za paragvajsku Olimpiju. Ofanzivca su pozivali da pomogne svojoj zemlju u tekućoj pandemiji, na šta je bivši napadač premijerligaških klubova imao negativan odgovor.

"Za one koji pričaju da ne doniram, dozvolite da pojasnim, ne doniram. Veoma jednostavno. Radim šta hoću i jedem šta hoću. Kasnije će me ljudi kritikovati što nisam pomogao svom gradu Lome", izjavio je Adebajor.

Baner live stream

Ubrzo posle ovog 'obraćanja', zvanična stranica Adebajorovih fanova je postavila sledeći 'motivacioni' video gde imamo priliku da se uverimo u skupocenu kolekciju automobila koju poseduje bivši igrač Arsenala, Mančester Sitija, Totenhema i Real Madrida.


 

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Tuesday, 05.05.2020
01:20

Dokaz da je covek potekao od majmuna. Ivaj je pravi neandertalac

avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
23:08

Gde su te drzavne pare, zasto da im on daje, sta je on dobio od te drzave? Dala mu pasos i sut u guzicu i ajde po drugim drzavama i snalazise, lomi svoje koske da bi pomagaolopovima koji su tamo na vlasti! On jje u pravu so nece da pomogne!