Nole saksofonista!

Autor: Miloš Marković
subota 22.08.2015.
12:29
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pohvalio se na "Fejsbuku" napretkom koji beleži kada je u pitanju sviranje saksofona.

Beta/Paul Chiasson/The Canadian Press via AP
Beta/Paul Chiasson/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Pored toga što beleži vrhunske teniske rezultate Novak Đoković ima dovoljno vremena da radi na sebi i da usavršava svoja umeća na mnogim drugim poljima života.

Prvi teniser sveta već neko vreme vežba sviranje saksofona, a sudeći prema snimku koje je postavio na svoj "Fejsbuk" profil napredak je evidentan.

"Moj lični džez klub inspirisan boravkom u Sinsinatiju... Vežbanje dovodi do savršenstva. Kako vam se čini?" napisao je Đoković.

Nole se već neko vreme nalazi na severnoameričkom kontinentu gde ga očekuje serija turnira koji prethodne poslednjem Grend slemu u sezoni.

Trenutno se takmiči na Mastersu u Sinsinatiju gde je dogurao do polufinala i protiv Aleksandra Dolgopolova igraće za mesto u finalu nakon čega bi mogao da se bori za trofej koji mu nedostaje za kompletiranje "Zlatnog Mastersa".

Ukoliko mu pođe za rukom da se domogne trofeja u Sinsinatiju na proslavi bi mogao da upotrebi svoje umeće i odsvira koju na saksofonu.

My personal jazz club inspired by my time in Cincinnati...practice makes perfect :) What do you guys think?

Posted by Novak Djokovic on петак 21. август 2015.

Ne propustite