Marcelo opet u centru pažnje - Vezista Intera napravio haos u bolnici, reagovala vojska!

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.07.2020.
20:29
Izvor: Sportske.net

Nije bila dovoljna policija.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Kako prenose brojni hrvatski, ali i svetski mediji, vezistu Intera Marcela Brozovića je u jednoj milanskoj bolnici morala da smiruje vojska.

Naime, on je u bolnicu došao sa prijateljem, koji je imao povredu noge

Njegov prijatelj je krvario, ali ga je osoblje iz bolnice zamolilo da sačeka svoj red.

To je razbesnelo fudbalera Intera, koji se uplašio jer krvarenje nije prestajalo, pa je zahtevao da odmah prime njegovog prijatelja.

Zaposleni u bolnici su morali da pozovu policiju, ali se vezista "Neroazura" nije smirivao, pa je morala da reaguje i vojska.

Brozović se na kraju smirio, kada su mu objasnili da bi mogao da doživi ozbiljne posledice zbog svog ponašanja.

Uputio je izvinjenje zbog svog ponašanja i potom mirno sačekao da se ukaže pomoć njegovom prijatelju.

Pojavile su se i glasine da je hrvatski vezista, kojeg u bolnici nisu prepoznali zbog maske, bio pripit, ali je sve demantovao njegov menadžer u izjavi za "Jutarnji.hr".

"Vidi se sada da Marcelu šteti nedavni događaj jer u protivnom, uveren sam, ovo što se zbilo u bolnici ne bi dobilo tako negativan publicitet. Brozović je samo bio silno zabrinut za prijatelja da ne iskrvari i to je cela istina", istakao je Bičanić, osvrnuvši se i na nedavni događaja, kada je hrvatskom fudbaleru oduzeta dozvola zbog prolaska na crveno u alkoholisanom stanju.

Baner 3

"Radi se o Hrvatu koji već 35 godina živi u Milanu, Brozovićem prijatelju, koji je bio kod njega kući. Dok su se opuštali na bazenu čovek se okliznuo na kamen i zadobio posekotinu na nozi. Došlo je do obilnog krvarenja. Kako Marcelo nema dozvolu, nije ga smeo sam odvesti u hitnu nego je zvao taksi. Taksista je insistirao da i Marcelo ide sa prijateljem, tako da su zajedno stigli u bolnicu.

Međutim, usled koronavirusa u Milanu imaju pravila kod prijama pacijenata koji su označeni bojama. Crvenu dobiju oni koji imaju koronu i tako dalje… Marcelov prijatelj stavljen je u zadnju kategoriju, među slučajeve koji mogu pričekati. No, budući da je krvarenje bilo vrlo jako, uplašili su se da ne iskrvari i zato je Marcelo traži doktora da ga primi istoga časa", pojasnio je Brozovićev agent.

Ne propustite