Maradona dobio "dijagnozu" od Ikardijeve žene

Autor: Boban Filipović
utorak 05.12.2017.
19:28
Izvor: Sportske.net

Vanda je veoma otresito ustala u odbranu svog muža.

Beta/
Beta/

Povezane vesti

Poznato je da je 'El Pibe' najvatreniji zagovornik ideje da za Maura Ikardija ne sme da bude mesta u reprezentaciji.

Po njemu reprezentativac Argentine ne može da bude čovek koji je preoteo ženu svom drugu i više puta je naglasio da da bi Maurita u njegovo vreme izudarala cela svlačionica.

Maradona nije štedeo teške reči na račun kapitena Intera i zbog toga što mu žena nosi pantalone u kući.

"Samo se Ikardijeva žena gura da uđe u svet fudbala. Zamislite, ona priča umesto njega. U stvari, šta je to čudno za nekoga ko glumi da je otac dece Maksija Lopeza. Sve znam, znam da je Vanda tri puta zvala Bauzu, da je zvala Martina četiri puta. Rekli su mi ljudi koji su bili u njihovom stručnom štabu. Zivkaće i Sampaolija." izjavio je Dijego pre nekoliko meseci.

U međuvremenu, Ikardi je dobio poziv selektora, igrao je u kvalifikacijama za Mundijal u dresu Argentine, ali se nije baš proslavio.

Maradona ne može da se pomiri sa tim da Ikardi nastupa za 'Gaučose', ponovio je to nedugo posle žreba, smatra da Iguain više zaslužuje mesto.

Međutim, Vanda Nara više nije mogla da izdrži prozivke na račun svog muža i štićenika.

"Ja preoporučjem da se tom čoveku uradi anti-doping test. Ljudima kojima je pomućena pamet su opsasni po okolinu, destruktivni su, pokušavaju sve da sruše i unište, a mogu da budu i opsesivni."
napisala je Vanda na tviteru.

Nije se na tome završilo, u sukob se uključila i Maradinina kćerka Đanina, koja je Vandi replicirala da ne može da negira da se nešto što se dogodilo u prošlosti zaista dogodilo.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Saturday, 09.12.2017
11:49

Muslin ga nikad ne bi zvao

avatar
Catalá
Wednesday, 06.12.2017
07:10
avatar
No rules
Tuesday, 05.12.2017
21:40

Sve stvari koje nemaju veze sa fudbalom treba ostaviti vani. Ikardi je trenutno 'ubica' i svojim igrama zasluzuje mesto medju ostalim 'gaucosima'. Maradona je legenda, ali ga glava nikada nije dobro slusala.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 05.12.2017
21:16

..da to kaze neko tipa Batistuta ili Veron pa bi se zabrinuo al ovaj nar*os..

avatar
Stratford
Tuesday, 05.12.2017
21:00

Jesu se našle dvije moralne figure

avatar
NIKE
Tuesday, 05.12.2017
20:49

Kao u Turskim serijama.

avatar
FanUnited
Tuesday, 05.12.2017
20:41

ovaj maradona dobio je respekt od svih strana sveta zato sto je jedan od najboljih .. ali to nesme da zloupotrebi ... i kako moze da govori o tudzoj zeni i sta njega briga zasto ikardi je uzeo bas nju .. jednostavno voleli se i uzeli ... ali to neznaci da nema pravo za nastup za argentina ... velika steta bi bila da argentina ne pozove ovog velemajstora na mundijal jer verujem da ikardi mogo pomoci argentinu da naprave veliki plasman na isto i mozda osvoji ...