Lukaku će morati pred sud!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.07.2017.
21:05
Izvor: Sportske.net

Belgijski reprezentativac imao je problema sa organima reda u Sjedinjenim Državama.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Romelu Lukaku je na pragu da ostvari transfer karijere, on će pojačati Mančester junajted, ostaje samo da prođe lekarske preglede i parafira saradnju sa "Đavolima", kako je obeštećenje između Evertona i Junajteda utanačeno.

Ipak, pored dobrih vesti Lukakua su dočekale i loše.

On je naime tokom prošle nedelje dobio posetu policije, u rezidenciji u kojoj je odsedao u elitnom naselju Beverli Hils u Kaliforniji.

Belgijanac je organizovao žurku, ali je muzika izgleda bila preglasna komšijama, pa su pozvali organe reda da popričaju sa domaćinom.

To je upravio bio Lukaku, a policija ga je u čak pet navrata upozoravala da raspusti žurku, zbog konstantnih žalbi koje dobijaju.

Zbog svega toga, najnovije pojačanje Mančester junajteda će morati da odgovora pred sudom, a ročište je zakazano za 2. oktobar tekuće godine.

Tada je u toku, srećom, reprezentativna pauza, dok Junajted samo par dana ranije ima zakazanu utakmicu na "Old Trafordu" sa Kristal Palasom.

Ne propustite

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 08.07.2017
21:54

Junajtedov rep americki nigga tim sa Lukakom Pogbom i Bailliem nema sta reperski tim stvara Murinjo prave drvosjece za njegovog Murinjovskog fudbala.

avatar
MUFC10
Saturday, 08.07.2017
22:35

Pojeo ti King mozak sa tim forama.

avatar
Nikola M.
Saturday, 08.07.2017
22:52

Tog Lukakua si do pre par dana uvrštavao u Čelsijevu formaciju, pisao kako će biti ubica u Čelsiju sa onakvim saigračima, pa onda da morate kupiti igrače svetske klase (upravo si Lukakua između ostalog naveo posle toga), te da ga poštuješ kao igrača i da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Čelsi, a sad, kad je došao u Junajted, ide priča da je drvoseča i nekakvo podsmevanje. Je l moguće ovo?

avatar
Chelseaaaaa
Saturday, 08.07.2017
21:26

napokon ce pogba imati sa nekim da izvodi svoj dab dance, mislim da je to bio osnovni kriterijum pri kupovini, jer zasto bi inace neko doveo ovakvog panja?

avatar
Saturday, 08.07.2017
21:42

Да ли би исто рекао да треба да потпише за Челси?

avatar
Di Stéfano
Saturday, 08.07.2017
22:13

Da je potpisao za Celzi rekao bi da je pored Mesija i Ronalda najbolji igrac :D

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 08.07.2017
21:51

Izmotavao se on sa Lingardom. A tog panja kupujemo jer su propali pregovori sa Moratom.