Liverpulovi Srbi završili "iza rešetaka"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.07.2016.
12:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula nalaze se na desetodnevnoj turneji "preko bare", a drugog dana boravka u Sjedinjenim Američkim Državama kolektivno su završili "iza rešetaka".

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Nakon što su "Crveni" odradili jutarnji trening na terenima univerziteta Stanford, Jirgen Klop je ekipu odveo na izlet. Oni su posetili ostrvo Alkatraz pored San Franciska na kojem se nalazio zloglasni zatvor.

Od sredine tridesetih godina 20. veka, pa sve do ukidanja zatvora 1963. godine, Alkatraz je glasio za najčuvaniji i najsigurniji zatvor u Americi. Danas je to omiljeno turističko odredište.

Liverpul će na američkoj turneji odigrati tri utakmice - protiv Čelsija, Milana i Rome.

"Iza nas su teški treninzi i noge su teške, ali to je dobro za nas. Radujemo se boravku u SAD i utakmicama koje nas tamo očekuju. Igraćemo nekoliko zahtevnih susreta pa ćemo videti gde smo", rekao je hrvatski fudbaler Dejan Lovren.

Liverpul će, do početka nove sezone u Premijer ligi, odmeriti snage i protiv Barselone na Vembliju, kao i protiv Majnca.

"Do početka prvenstva ima nešto manje od mesec dana. Imamo dovoljno vremena za treninge. Mi smo spremni za to", rekao je Lovren.

U prvom kolu Premijer lige ekipa s Enfilda igra protiv Arsenala 14. avgusta.

Ne propustite