Krauč se oseća kao 13. prase!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.10.2015.
17:15
Izvor: Sportske.net

Gorostasni centarfor Stouk Sitija Piter Krauč poznat je po tome što nema nikakav problem sa se našali na svoj račun što je ponovo uradio nakon trijumfa "Potersa" nad Svonsijem.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mnogi od nas će reći da nemaju problem sa time da se našale na svoj račun, ali u praksi malo osoba to zapravo i čini. Piter Krauč spada među retke fudbalere koji zbijaju šale na sopstveni račun i sigurni smo da vam neke od njih nisu strane.

Svojevremeno je na pitanje novinara "Šta bi bio da nisi fudbaler?" odgovorio da bi bio nevin, dok je prošle godine nakon dodele "Zlatne lopte" na "Tviteru" napisao da ne gubi nadu i da bi nakon Ronalda prestižna nagrada mogla da završi u njegovim rukama.

Najnoviju šalu na svoj račun Piti Krauč je ispalio nakon trijumfa Stouka nad Svonsijem u okviru poslednjeg susreta 9. kola Premijer lige.

Visoki centarfor Stouka sa klupe je gledao kako njegovi saigrači dobijaju Svonsi, a činjenica da za njega nema mesta na terenu poslužila mu je da nakon utakmice zasmeje pratioce na "Tviteru".

Prvotimac Stouka Čarli Adam na "Tviteru" je postavio fotografiju iz autobusa u kojem se slavio trijumf nad Svonsijem a na njoj nije bilo Pitera Krauča.

"Za mene nema mesta ni na terenu, ni na fotografijama" napisao je Krauč na svom "Tviteru" i tako nasmejao sve koji ga prate na toj društvenoj mreži.



Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
malipetrovic007
Thursday, 22.10.2015
11:52

brta Krkic sa tri prsta , da to nije neki znak da hoce u repku