Kim Džong-Un je veliki navijač Intera!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.12.2017.
12:14
Izvor: Sportske.net

Diktator iz Severne Koreje voli fudbal, a navija za Inter iz Milana.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Sigurni smo da znate ko je Kim Džong-Un.

Trenutno je vrhovni vladar Severne Koreje, diktator, nasledio je svog oca Kim Džong-Ila na toj funkciji nakon njegove smrti.

Zanimljivo da se školovao i u Švajcarskoj sve do 2000. godine, a za to vreme je upoznao i evropsku kulturu koja je podrazumevala i - fudbal.

Zavoleo je i Inter, kako tvrde pojedinci koji su ga poznavali za vreme njegovog studiranja.

"Kim Džong-Un voli fudbal i ljudi su mi rekli da je navijač Intera. Čak je dolazio na utakmice Intera na San Siro. Živeo je u Bernu, nije mu bilo toliko daleko da dođe u Milan. Posebno je dolazio na utakmice Milana i Intera", rekao je Antonio Raci, jedan novinar iz Italije.

Pomenuo je i da je imao ideju da dovede Paula Dibalu u Severnu Koreju, kao razlog je naveo mir u svetu.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Friday, 15.12.2017
04:25

Amerika kaze ‘diktator’ i celi svet aminuje. Amerika kaze ‘Russia today’ strana agentura(samo zato jer su jedini koji im govore istinu za razliku od njihovih medija koji 24/7 jedino sto rade jeste da lazu i ispiraju mozgove ionako idiotskoj naciji) i celi svet aminuje. Sa druge strane, Rusija kaze isto to, da su 7 americkih novinskih agencija strane agenture koje operisu na tli Rusije, a onda Amerika kaze kako je Putin diktator, kako gusi slobodu medija, slobodu govora, vladavinu prava i demokratiju- i opet, celi svet aminuje!!!

avatar
fudbalski sef
Saturday, 09.12.2017
18:46

Zato milanu ne ide

avatar
Misja_14_dq
Saturday, 09.12.2017
16:05

Zasto diktator?Zato sto Amerika tako kaze ili sta?

avatar
stevan_vasic90
Friday, 15.12.2017
04:42

Misja_14_dq@ Belosvetska banda sa Zapada na celu sa Amerikom hoce da unisti sve one koji su se odvazili da posluju izvan sistema MMF-a. Prvo Libija, pa onda Sirija. V.Britanija i Rusija su blokirale odluku Obame da napadne Siriju.. nedugo zatim niotkuda se pojavise ISIS klovnovi koji to uradise umesto njih, kao slucajno? I ptice na grani znaju ko je stvorio tu ‘teroristicku org.’ i ko ih finansira kao i za cije interese rade. Oni do sada nisu niti jednom uradili bilo kakvu operaciju a koja je bila na stetu SAD- a ovamo, slusajuci njihovu ideologiju, njima je navodno upravo SAD najveci neprijatelj. U medjuvremenu, americki mediji, koji su produzena ruka tajnih sluzbi i velikih korporacija, sire lazi i propagandu 24/7, o neprijateljima kojima su SAD okruzene i koji im konstantno prete, o teroristima, o Rusiji kao pretnji broj 1. uz S.Koreju i Iran kao njihovog saveznika koji kuju plan kako ce ih napasti, pa se onda odobrava vojni budzet od 1000 milijardi radi zastite od neprijatelja, a zapravo sve za nove ratove i nova zarista po svetu koji su u interesu velikih korporacija, jer je u Americi vlast odavno privatizivana, i pala je u ruke velikih korporacija koje su je otkupile od drzave za novac. SAD, to je jedna obicna policijska drzava, a price o demokratiji, slobodi medija i vladavini prava su za malu decu i za onu klincadiju koja ode tamo prekoWork and travel, rade najgluplje poslove, zarade nekih bednih 5-10 000$ za 5 meseci pa mi se onda odusevljavaju Amerikom kao da su to neke pare... i kao da je na kraju krajeva sve u novcu.

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 09.12.2017
13:24

Prosli put ste rekli da je navijac Mancester Junajteda,i da ne propusta njihove utakmice...