Kako je Baja blagosiljao Nurkića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
15:46
Izvor: Sportske.net

Priča o tome kako su pesme Nedeljka Bajića Baje dospele u dvoranu NBA ligaša poznata je sportskoj javnosti a evo kako se estradni umetnik zahvalio centru Denver Nagetsa Jusufu Nurkiću.

Beta/AP Photo/Elise Amendola
Beta/AP Photo/Elise Amendola

Povezane vesti

Šesnaesti pik prve runde prošlogodišnjeg NBA drafta Jusuf Nurkić učinio je da se pesme Nedeljka Bajića Baje čuju sa razglasa "Pepsi Arene".

Nurkić je iskoristio pravo da sa razglasa ide pesma po njegovom izboru kada postigne poene a on je kao veliki fan Nedeljka Bajića Baje lako doneo odluku šta će "grmeti" sa razglasa.

Priča je posle svega dobila novu epizodu pošto je Baja za vreme turneje po Americi imao prilike da uživo gleda Nurkića a bivši centar Cedevite ugostio je svog omiljenog pevača kako to dolikuje narodima sa ovdašnjih prostora.

"Bili smo skoro u Čikagu kada je Denver igrao protiv Bulsa. Dočekao nas je predsednički. Svaka mu čast. Pozdravljam ga i dabogda postpisivao ceo život vrhunske ugovore. Neka Bog čuva njega i njegovu porodicu a pogotovu njegovu majku koja ga je rodila jer je vredan čovek" rekao je Baja gostujući u emisiji Ognjena Amidžića.

Ukoliko do sada niste imali prilike da čujete i vidite kako je u "Pepsi Areni" zapevao Baja to možete učiniti OVDE!

Ne propustite