Kad Milica Dabović ovako kaže ''HVALA'', Instagram ''izgori''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.02.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net

Kapiten naše ženske košarkaške reprezentacije, aktuelnih šampionki Evrope, ponovo se obratila svojim fanovima, odnosno kako je naglasila, prijateljima koji je prate i podržavaju na društvenim mrežama i - ponovo uspela da izazove brojne reakcije.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Milica Dabović, s vremena na vreme, ima običaj da se svojim pratiocima na društvenim mrežama obrati i opširnijim porukama, a u najnovijoj je izrazila zahvalnost svima koji je svih ovih godina podržavaju i naglasila koliko joj ta podrška znači.

I sve to uz jednu prelepu fotografiju sa odmora, koja je možda još više obradovala njene fanove...

''Uživam u vremenu koje prolazi, a isto tako uživam u vremenu koje dolazi! Verujem da su svi tu sa nekim razlogom i da je sve u Božijim rukama. Ja imam tu sreću da su me roditelji doveli na ovaj svet da upoznam i lepe i ružne strane zivota...

Da učim na svojim i tuđim greškama, naučili su me da delim red čokolade na četiri dela, govorili su daj i Bog će te dati, ali ono u šta sam odrastala je u čoveka, a kada se na današnji dan okrenem iza sebe ja sam SREĆNA ZDRAVA i PONOSNA.

I Vama, a dobro znate kome, to želim i ne doživljavam vas kao moje fanove. VI STE MOJA DECA, MOJI LJUDI, PRIJATELJI a o neprijateljima nećemo... I ja vas volim, vi ste upotpunili, ulepšali, usrećili ovu moju borbu za uspeh, za tu zlatnu medalju koja sija oko moga vrata, tu Olimpijadu o kojoj sam sanjala sve ove godine!

Vi ste ono što svakom sportisti treba, PRAVA ISKRENA VERNA PODRŠKA!!! I šta da vam kažem nego HVALA'',
napisala je Milica.

Uzivam u vremenu koje prolazi, a isto tako uzivam u vremenu koje dolazi! Verujem da su svi tu sa nekim razlogom i da je sve u Bozijim rukama. Ja imam tu srecu da su me roditelji doveli na ovaj svet da upoznam i lepe i ruzne strane zivota...da ucim na svojim i tudjim greskama, naucili su me da delim red cokolade na cetri dela, govorili su daj i Bog ce te dati ali ono u sta sam odrastala je u coveka a kada se na danasnji dan okrenem iza sebe ja sam SRECNA ZDRAVA i PONOSNA I vama a dobro znate kome to zelim i ne dozivljavam vas kao moje fanove VI STE MOJA DECA MOJI LJUDI, PRIJATELJI a o neprijateljima necemo...:) i ja vas volim, vi ste upotpunili, ulepsali, usrecili ovu moju borbu za uspeh, za tu zlatnu medalju koja sija oko moga vrata, tu olimpijadu o kojoj sam sanjala sve ove godine! Vi ste ono sto svakom sportisti treba PRAVA ISKRENA VERNA PODRSKA!!! I sta da vam kazem nego HVALA

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Feb 1, 2016 at 3:37pm PST

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paolo Maldini 5 KS
Tuesday, 02.02.2016
22:47

za sta ce joj gornji dio kupaceg?

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 02.02.2016
20:46

Smesna licnost. Pocela je da se slika kao starleta da bi privukla paznju, a ravna je kao daska. Daleko bilo.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 02.02.2016
21:29

Ти је као не би рођаче? Смешно.. И да, добра је риба, иако се мени не свиђа ово што ради(ван кошарке)...

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 03.02.2016
02:07

Daska obicna kakvih ima na svakom cosku. Meni je ogavno kad je riba kao musko. Ona to jeste. Ok je da brines o svom telu, sve je to super. Ali ona je preterala.