Jelena Dokić - Autobiografija koja je potresla svet!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.11.2017.
00:07
Izvor: Sportske.net

Nekadašnja teniserka objavila autobiografiju pod naslovom ''Nesalomiva'', koja je odmah privukla ogromnu pažnju svetske javnosti.

EPA/GUUS SCHOONEWILLE
EPA/GUUS SCHOONEWILLE

Povezane vesti

U centru pažnje medija širom sveta je deo iz autobiografije u kojem Jelena opisuje traume koje je doživljavala od strane svog oca  i pre, ali i tokom uspešne teniske karijere.

Knjiga će u ponedeljak biti u prodaji, a u Jelena je tim povodom gostovala u studiju Sandej Telegrafa i otkrila šta je sve preživljavala.

''Udarao me je, vukao za glavu, čupao mi uši, a kada nije bilo fizičkog mučenja, bilo je verbalnog. Govorio mi je najgore moguće uvrede kada sam imala 11 godina... Bilo je svega. Gađao me je cipelama u glavu, šutirao me je...'', nabrajala je Jelena.

To, nažalost, nije bilo sve, Jelena je nastavila svoju potresnu ispovest novim detaljima.

''Bilo je strašno, bukvalno je koristio sve što mu se našlo pod rukom... Znao je često da me bije kaišem jer sam, eto, loše odradila trening ili samo zato što je on tog dana bio neraspoložen.

Problem je što je to radio veoma često, gotovo na dnevnom nivou'', istakla je Dokićeva, nekada četvrta teniserka sveta.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Tuesday, 14.11.2017
13:56

meni nije jasna samo jedna stvar, ako ju je tako zlostavljao, zasto se pomirila sa njim??? mene najvise interesuje da li je ista napisala za period kad je nestala na 6 meseci, kad niko ziv za nju nije znao gde je i sta radi!?

avatar
mladenq_
Sunday, 12.11.2017
02:09

MARS se trese!

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 12.11.2017
01:10

Takvog coveka odma ubacis u neku jamu.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 12.11.2017
15:27

Kakva jama, zatvor, za dorucak slana kafa, hladan tus, 15minuta sibanje, rucak pa opet 15minuta sibanje, i tako pre i posle svakog obroka sibanje, da vidis da l bi se opametio

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 12.11.2017
22:22

Moze i tako : )