Ibra efekat - Znate li koliko je ljudi zapratilo Matića posle jučerašnje "pretnje"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.01.2018.
18:31
Izvor: Sportske.net

Video poruka u kojoj je Zlatan Ibrahimović na šaljiv način pozvao korisnike "Instagrama" da zaprate Nemanju Matića bila je više nego plodonosna.

Epa/Julien Warnand
Epa/Julien Warnand

Povezane vesti

Vezni fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Srbije Nemanja Matić u utorak se pridružio društvenoj mreži "Instagram", a juče mu je "marketing" odradio Zlatan Ibrahimović.

Šaljivim videom u kojem je poručio da će doći na vrata svakom ko ne zaprati Nemanju Matića Šveđanin je odradio fantastičan posao, a to potvrđuje broj pratilaca koje je srpski internacionalac prikupio za samo dva dana.

Nemanja Matić danas ima 580.000 pratilaca na "Instagramu" i zauzima drugo mesto na listi najpraćenijih srpskih sportista kada je ova društvena mreža u pitanju.

Na prvom mestu nalazi se neprikosnoveni Novak Đoković sa 3.700.000 pratilaca na "Instagramu", a iza Matića su ostali Bogdan Bogdanović (458.000), Duško Tošić (437.000), Marko Grujić (395.000), Ivana Španović (360.000), Vladimir Štimac (220.000)...

Ovo je samo još jedna potvrda da vrhunski fudbaleri predstavljaju ozbiljan marketinški potencijal jer njhove reči i postupci imaju ozbiljnu težinu.

Za neupućene, Kristijano Ronaldo zarađuje ozbiljan novac od objava na "Fejsbuku", "Insagramu" i "Tviteru" koje imaju svrhu da reklamiraju neki proizvod.

Ne propustite