Euforija na vrhuncu - Duško Tošić ''najbolji na svetu''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.12.2017.
12:33
Izvor: Sportske.net

Brojne su reakcije posle jučerašnje odlične partije srpskog reprezentativca. Jedna se ipak posebno izdvaja, pogađate i koja.

EPA/SEDAT SUNA
EPA/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Podsetimo, u Turskoj je sinoć odigran veliki derbi, Bešiktaš je ubedljivo savladao ekipu Galatasaraja sa 3:0, a strelac možda i ključnog pogotka za ishod ovog meča bio je reprezentativac Srbije Duško Tošić.

On je pogodio za 2:0, posle čega je Bešiktašu bilo mnogo lakše da ovaj derbi prelomi u svoju korist.

A kada su u pitanju reakcije na ovaj njegov gol, najbombastičnija je stigla od njegove supruge Jelene Karleuše, koja se oglasila na Tviteru i tom prilikom Tošića euforično nazvala - ''najboljim defanzivcem na svetu''.

Naravno, pohvalila se i njegovim pogotkom.
-
-

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Saturday, 09.12.2017
11:57

Dade ga kao najiskusniji centarfor.nBravo

avatar
Hm
Monday, 04.12.2017
10:31

Interesantno je, da Dusko uspesno obavlja funkciju centarhalfa a ustvari je njegova pozicija levi bek, gde je po meni bio samo prosecan. Mozda to i nije tako lose, posto nam trenutno nedostaju kvalitetni stoperi u reprezentaciji!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 03.12.2017
13:40

Pa srpski najbolji stoper jeste sigurno u ovom trenutku. Ocekujem da idemo sa 5 stopera na svetsko Dusko, Bane, Maksimovic, Spajic i Nastasic to je najkvalitetnije. I ne treba se odreci Muslinove formacije koju on nije znao da koristi: Stojkovic, Tosic, Maksimovic, Ivanovic, Kolarov, SMS, Matic, Basta, Tadic, Ljajic, Mitrovic.