Dirljiva poruka - Ovako je Nole čestitao rođendan prvencu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.10.2018.
18:17
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski sportista Novak Đoković čestitao je sinu Stefanu četvrti rođendan putem društvenih mreža.

Epa/Gerry Penny
Epa/Gerry Penny

Povezane vesti

Novak Đoković i njegova supruga Jelena ostvarili su se u ulozi roditelja na današnji dan pre četiri godine, a u međuvremenu su dobili još jedno dete.

Prvenac najboljeg srpskog tenisera Stefan danas slavi četvrti rođendan, a ponosni tata čestitao mu je i putem društvenih mreža.

"Bio si blagoslov za sve nas od trenutka rođenja. Zahvalan sam što si moj sin, moj hrabri soko i vitez. Naše duše obasjavaš svetlošću i ljubavlju. Hvala ti što si nas naučio kako da budemo prisutni, uživamo i da se smejemo, opraštamo i nastavljamo dalje. Srećan rođendan dragi sine. Volim te", napisao je Novak Đoković.

Srpski teniser ne praktikuje javno prikazivanje svoje dece, ali je ceo svet bio oduševljen kada je Jelena Đoković dovela Stefana na ceremoniju dodele trofeja na ovogodišnjem Vimbldonu.

Stefan se iz lože osmehivao ocu, a Novak je nakon toga priznao da je dugo maštao o trenutku kada će ga sin bodriti sa tribina.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Super Ja
Monday, 22.10.2018
09:40

Jel moze neko da mi objasni: zasto mora da cestita sinu rodendan preko drustvenih mreza i da pise ono sto misli tjst. da deli sa drugima, ne razumem?!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 21.10.2018
18:54

Srecan rodjendan malom Zvezdasu.