Čudesna priča, ovako je Bobi dobio ulogu u filmu sa Kijanu Rivsom!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.05.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Kolika je samo zvezda Boban Marjanović...

screenshot: youtube
screenshot: youtube

Povezane vesti

Režiser Čad Stahelski koji je režirao film "Džon Vik 3" govorio je za medije kako se odlučio baš za Bobana Marjanovića da odglumi jednun scenu u tom filmu zajedno sa Kijanu Rivsom.

Boban Marjanović nije nikada imao uloge u filmu, nikada nije ni zamišljao da će glumiti u bilo kakvoj produkciji, pa ostalo je pitanje kako je visoki košarkaš Filadelfije završio na filmu gde glumi ubicu.

On se pojavljuje u sceni sa Kijanu Rivsom u biblioteci gde dolazi do bliskog susreta.

"Mislio sam da ta scena izgleda teško za borbu, pa sam tražio mali prostor i najvećeg čoveka kojeg možemo naći. Mali prostor je bila biblioteka", rekao je Čad Stahelski.

Inspiracija ovom režiseru je bila i scena iz kung-fu klasika "U zmajevom gnezdu" sa Brusom Lijem koji je tada imao borbu sa Karimom Abdulom Džabarom, zvezdom Los Anđeles Lejkersa.

Basil Ivanik je čovek koji je "ugurao" Bobana Marjanovića u čitavu priču, radi se o producentu filma koji je nagovorio Čada Stahelskog.

"Rekao sam mu da mi pronađe čoveka, a on mi je rekao: 'Treba ti Boban'. Ja sam bio u fazonu: 'Šta je Boban?'"

"Kada sam pogledao njegove snimke sa terena, rekao sam da ću potražiti na drugom mestu. Posle sam rekao: 'Je** ga, može, daj da probamo. Akcijski koordinatori Entoni Vinsent i Džon Valera su ga okarakterisali kao fizički veoma spremnog i čoveka koji ima veliko srce. On ima najveće ruke u NBA ligi, najveće šake, treba videti situaciju kada one zgrabe Kijanuovu malu glavu", rekao je on.





Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 23.05.2019
12:21

Je li moguće da niste mogli da nađete bolju fotografiju od ove?