Bivši igrač Partizana otkrio koliko je srce Kristijana Ronalda!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.11.2018.
12:59
Izvor: Sportske.net

Svojevremeno je delio svlačionicu sa Portugalcem, sa kojim je postao veliki prijatelj.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala sa ovih prostora, pogotovu navijači Partizana, dobro se sećaju kako je 2013. godine u redove "crno-belih" stigao bivši fudbaler Mančester junajteda Erik Đemba Đemba.

Kamerunac je još davne 2003. godine pojačao Mančester junajted, iste godine kada je u klub sa "Old Traforda" stigao i Kristijano Ronaldo.

I dok je Portugalac postao jedan od najboljih fudbalera na svetu, karijera kamerunskog fudbalera nije pošla putem kojim se očekivalo.

Nakon samo dve godine i 20 utakmica u Premijer ligi, napustio je Junajted i pojačao Aston Vilu, a osam godina kasnije zaigrao je i u dresu Partizana.

Malo ko zna da su Ronaldo i Đemba Đemba u Mančesteru postali veliki prijatelji, a 2010. godine kada je Kamerunac izgubio svoju majku, veliki podršku pružio mu je Kristijano Ronaldo, koji je tada već nosio dres madridskog Reala. Kamerunac je u tom trenutku igrao za danski Odense.

"Moja majka je preminula 2010. godine i on je bio tu za mene kada se to desilo. Igrao je za Real Madrid u tom trenutku, pozvao me je i rekao "Ako sam ti potreban i ako ti treba neko za razgovor, tu sam".

Bio je to trenutak koji nikada neću zaboraviti, zaista sam cenio njegove tople reči u trenutku kada sam bio veoma uznemiren
", izjavio je Đemba Đemba.

Otkrio je 37-godišnji Kamerunac i da mu se Portugalac uvek našao na raspolaganju kada je njegov dobrotvorni rad u pitanju.

"Kristijano mi je rekao da je uvek tu ako mi nešto zatreba. Da će donirati dresove, hranu i šta god da treba kako bi pomogao.

Zna puno o dobrotvornom radu i uvek je spreman da ponudi svoju podršku.

Kristijano je veoma velikodušan čovek
", dodao je Kamerunac.

Ne propustite