Bivši igrač Liverpula na rehabilitaciji

Autor: Stefan Matić
petak 01.05.2020.
21:33
Izvor: Sportske.net

Karijera koja je mnogo obećavala.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Džordon Ajbe je stigao kao šesnaestogodišnjak na "Enfild" još 2012. godine. Engleski krilni igrač je prošao starije selekcije Liverpula da bi se posle 'kalio' po pozajmicama širom Engleske.

Onda se desio transfer Sterlinga u Mančester Siti 2015. godine što je trebalo Ajbu da konačno pruži priliku i ispuni svoj potencijal, što on nažalost nije uspeo.

Usledio je transfer u Bornmut godinu dana posle za sumu od 15 miliona funti. Englezu se završava ugovor sa "trešnjicama" leta ova godine, ali Džordon ima važniju bitku.

Krilni igrač je prošlog meseca udario svojim Bentlijem od 130 hiljada funti u kafić da bi potom napustio mesto nesreće ne sačekavši policiju. Ubrzo mu je izrečena kazna od 7500 funti sa zabranom vožnje u dužini od 16 meseci.

"Želeo bih da se izvinim zbog svojih skorašnjih aktivnost i objasnim okolnosti mog ponašanja. Trenutno sam na rehabilitaciji i nadam se da ću poboljšati svoje mentalno stanje kako bi se koncentrisao da postanem bolja osoba posle mojih nedela. Uhvaćen sam u vožnji za vreme trajanje moje kazne i sada ću snositi posledice. Želeo bih da ohrabrim druge ljude koji se bore sa mentačnim problemima da potraže pomoć. Zdravlje je najvažnije, sada se trudim da budem bolje pre nego što se vratim fudbalu", stoji u izjavi nekadašnjeg "redsa".

Nadamo se da će Ajb dobiti još koju priliku, krilni ofanzivac ima tek 24 godine.

Baner live stream

Ne propustite