Bila mu je suđena uloga "novog" Zidana, uskoro postaje agent nekretnina?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.07.2019.
18:39
Izvor: Sportske.net

Neverovatno koliko je Francuz bio malerozan.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Uvek će postojati spiskovi igrača pod naslovom "šta bi bilo kad bi bilo", veliki je broj fudbalskih znalaca koji nisu uspeli do kraja da ispune svoj potencijal ili uopšte da zagrebu površinu veličina koje su im bile predviđane.

U takve se može ubrajati i Joan Gurkuf.

Francuz je oduševio svet i Evropu svojim partijama u Renu, odlične sezonu su mu omogućil transfer u moćni Milan 2006. godine, međutim posle dve i po godine se vraća u Ligu 1. Vratio ga je Bordo, gde Gurkuf nastavlja da dokazuje kakav je potencijal i ostvaruje za godinu i po dana transfer u Olimpik Lion za nekih dvadesetak miliona evra.

Nažalost problemi sa povredama su se nagomilavali i sprečavaju ga da bude konstantan u svojim mečevima. U julu 2015. ostaje bez ugovora i tek u septemberu se vrača u svoj matični Ren da bi tri godine posle prešao u Dižon kao slobodan igrač. Od januara nema angažman a kako deluje uskoro će krenuti drugim pozivom.

Francuski mediji su danas preneli da se fudbaler čiji je stil igre itekako podsećao na slavnog Zizua povlači i odlazi u svet nekretnina. Za reprezentaciju "Trikolora" je odigrao 32 utakmice.


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.07.2019
19:26

Alesande Pata,prezaliti necu,kad bi pravio najsavrsenijeg fudbalera u mojim snovima to bi bio on.....

avatar
Mani2
Thursday, 11.07.2019
18:46

Prosecan igrac koji je imao svoje momente.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:46

Znao sam da se o njemu radi:-D