Zvezdu čeka težak posao pred Liverpul, oni su silno motivisani da je pobede!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
12:10
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Zvezda danas igra utakmicu 1/16 finala Kupa protiv Dinama u Vranju, a pre odlaska na ''Enfld'' crveno-beli će imati još jedan meč u Superligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Klupska pauza je završena, a nastavak je već danas od 14 časova, kada Zvezda gostuje Dinamu iz Vranja u 1/16 finala Kupa Srbije.

A već za vikend (subota, 19 časova) Zvezda će dočekati Rad na svom terenu u 12. kolu Superlige.

Crveno-beli će, naravno, i tada biti veliki favotiti, ali u redovima ''građevinara'' vlada umereni optimizam da bi mogli da naprave iznenađenje.

Na tu temu govorio je 18-godišnji levi bek Rada Nikola Tričković, a objasnio je i zbog čega veruje u iznenađenje.

''Spremni smo za meč sa Zvezdom, verujem da možemo da iznenadimo i pobedimo, pogotovo jer njima utakmica dolazi pred gostovanje Liverpulu u Ligi šampiona. To nam je svakako dodatni izazov, a meni lično i to što igram protiv tima u kojem sam proveo šest godina'', poručio je Tričković, a prenosi ''Tanjug''.

Podsetimo, posle 11 odigranih kola, Zvezda je ubedljivo prva, sa sedam bodova više od Radničkog i Partzana. Ostvarila je 10 pobeda, uz samo jedan remi, protiv Partizana u Humskoj.

S druge strane, Rad je u seriji poraza, dva uzastopna je doživeo u prvenstvu, uz njih i jedan u Kupu.

Loša vest za ''građevinare'' je i povreda Aleksandra Lutovca u dresu mlade reprezentacije, pa on najverovatnije neće ni nastupiti protiv Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke