Zvezdo, zapni! APOEL na rubu provalije!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.07.2018.
18:49
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije nije uspeo da "otključa bravu" u Rigi ali zato iz Marijampola navijačima Zvezde stižu vesti koje će ih pozitivno iznenaditi.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta igre u Rigi fudbaleri Spartaksa i Crvene zvezde nisu uspeli da postignu gol.

Šampion Letonije prikazao se u lepom svetlu u prvom poluvremenu, a Zvezda ima da zahvali Milanu Rodiću što domaćin na odmor ne odlazi sa golom prednosti.

Najbolju priliku na utakmici za domaće propustio je kapiten Aleksandar Kosorić koji je posle kornera glavom uputio loptu ka maloj mreži ali je Milan Rodić fenomenalnom intervencijom uspeo da izbacio loptu sa linije.

Zvezda je svoje najbolje šanse u prvom delu imala posle prekida koje je izveo Nemanja Radonjić, odnosno posle udaraca El Fardu Bena i Milana Pavkova koji je u 18. minutu zamenio povređenog Stojiljkovića.

Reprezentativac Komora našao se u odličnoj šansi posle kontranapada gostujućeg tima ali je šutirao visoko preko gola, dok je Pavkov posle greške odbrane domaćeg tima iz okreta šutirao tik pored stative.

Pošto u Rigi nije bilo golova verujemo da će navijačima Crvene zvezde biti zanimljiv podatak koji se tiče rezultata prvog dela igre u Marijampolu.

U duelu potencijalnih rivala crveno-belih u drugom kolu kvalifikacija Suduva vodi sa 3:0 protiv APOEL-a!

Sva tri gola za šampiona Litvanije postigao je napadač Rigino Sisilija i to u periodu od 9. do 19. minuta.

Činjenica je da u Litvaniji tek treba da bude odigrano drugo poluvreme i da APOEL može da računa na revanš, ali nema dileme da se šampion Kipra nalazi u jako teškoj situaciji i da bi Zvezda lako mogla na Suduvu ukoliko prođe Spartaks.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Radosavljevic_fb
Thursday, 12.07.2018
08:15

Samo ne znalice mogu da pisu da je bolje Zvezda protiv Suduve da igra!

avatar
nesto je cudno
Wednesday, 11.07.2018
18:57

Samo budala moze navijati protv APOEL-a, ako su toliko losi onda je bolje protiv njih da igramo i da budemo povlasteni u trecem kolu nego da ovi budalaci ispadnu i da nam bude u trecem kolu teze.

avatar
biTan
Wednesday, 11.07.2018
19:16

Mislim da nisi u pravu,jer se izvlacenje za 3 i 4 kolo obavlja nakon svih odigranih meceva,znaci nakon duela Spartaks/Zvezda-Suduva/Apoel...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 11.07.2018
19:42

Ortak i ako izbaci Suduva Apoel, a mi Suduvu bicemo povlasceni, jer je Apoel favorit bio pre zrebanja i za prvo i drugo kolo, nece biti gotovo pre zrebanja

avatar
Algebrons
Wednesday, 11.07.2018
18:54

Šta našim novinarim napravi Suduva... Sad će o njima morati da pišu kao novom tajkunskom klubu koji žari i pali Baltičkim fudbalom, kao o klubu za kog će Evropa tek čuti i koji će kroz par godina biti ozbiljan takmac... nešto slično kao Iritiš prošle godine (a recimo ove godine samo pršte tekstovi o tome kako se Iritiš raspada, kako nemaju pojma...).

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 11.07.2018
18:50

Bravo Suduvo, samo jako gazi Apoel!