Zvezdo, stigao recept za "jarčeve" iz prve ruke!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.09.2017.
09:41
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crveno-beli, zapišite beleške.

Epa/Joerg Schueler
Epa/Joerg Schueler

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntraht Frankfurta, Mijat Gaćinović govorio je o vrlinama i slabostima ekipe Kelna, narednog rivala Crvene zvezde u Ligi Evrope.

Zvezda je u prvom kolu remizirala sa BATE Borisovim, dok je Keln poražen u Londonu od Arsenala.

"Keln je trenutno u jako nezgodnoj situaciji. Loš početak prvenstva usloviće da "jarčevi" više budu fokusirani na domaće takmičenje nego na međunarodnu scenu. U subotu putuju u Hanover i izvešće najjači tim. Nisam siguran da će tako da bude i u četvrtak. Predstoji im težak niz utakmica. Zvezda bi to trebalo da iskoristi", rekao je Gaćinović i nastavio:

"Otišao im je golgeter Modest. Imali su nekoliko povređenih igrača donedavno. Rise i Bitenkur su bili van stroja. Sad nemaju na raspolaganju reprezentativca Hektora. Dosta igrača moralo je da igra i na prinudnim pozicijama. Naš Miloš Jojić ne igra koliko zaslužuje kvalitetom. Sve im je teže kako nastavljaju da gube, jer je pritisak veći. Iz psiholoških razloga im je važno da nekoga pobede, nadam se da im to neće uspeti protiv Zvezde", istakao je Mijat za Žurnal.

On je ipak savetovao crveno-bele da ne ulaze u meč olako, ali veruje u rad trenera Vladana Milojevića.

"Ne bi smeli da pomisle da će im biti lako, bez obzira na lošu formu Kelna. Zvezda igra odlično ove sezone i verujem da može da ostvari odličan rezultat. Trener Vladan Milojević dobro zna kako da pripremi ekipu za ovakav meč i ne sumnjam da će uspeti. Crveno-beli ne bi trebalo da dozvole domaćinu da igra. Moraju da napadnu rivala. Pratio sam igre Zvezde u kvalifikacijama i u prvom kolu Lige Evrope. Naš tim ima čemu da se nada u grupnoj fazi ukoliko nastavi u istom ritmu", zaključio je Gaćinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Friday, 22.09.2017
18:13

U ovu utakmicu moramo uci jako jer smo kiksali kuci protiv BATE-a,ako izgubimo od Kelna msm da sto se plasmana dalje nemamo cemu nadati.Ipak se nadam da ih mozemo pobediti,ne samo zato sto se trenutno raspadaju vec zato sto je pobeda imperativ u svakoj tekmi.Nase je da navijamo,pa videcemo.

avatar
stevic
Friday, 22.09.2017
15:13

Ma i nerešeno je dobar rezultat ako krenu da napadaju ,mada imamo brze kontre ja sam optimista verujem da možemo dobiti makar sa minimalcem

avatar
Goran_Ilic
Friday, 22.09.2017
18:14

Posle kiksa kuci a BATE-om bojim se da nam nereseno ne igra,ali bolje i to nego izgubiti.

avatar
Mileee
Friday, 22.09.2017
14:36

Trebali smo dobiti Bate bar kod kuce u Bg-u, jer su najslabiji na papiru u grupi, slabiji i od Zvezde...mislio sam da su otprilike protivnik kao Sparta iz Praga ali naprotiv,odlicna uigrana i fizicki izuzetna ekipa koja zna da igra i da se bori...Keln je u katrastofalnom stanju.Na Zvezdi je da da sve od sebe i da iskoristi ovakav splet okolnosti.Nije nerealno da uzmemo bod, a mozda i sva 3 i da pojurimo 2. mesto u grupi. SAMO HRABRO!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 22.09.2017
13:07

Ajmo u Keln po novu evropsku pobedu. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Nedeljko Panic
Saturday, 23.09.2017
09:16

Grobar sam zelim da zvezda uspe u kelnu, a tebi da prestanes da se ponavljas kao papagaj.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 23.09.2017
15:52

Nisam ti ja kriv sto ti kao grobar stalno visis na vestima o Zvezdi i sto stalno pratis moje komentare. Ja licno ne znam sta ti pises na vestima o vasem partizanu jer me to ne interesuje kao sto me ne interesuje ni partizan. Kad dodjes u goste postuj domacina i ponasaj se kao gost.

avatar
Mangus
Friday, 22.09.2017
10:18

Realno gledano, u losoj su formi, samopouzdanje im je nisko. Poslednji su na tabeli, sa 0 bodova i jednim postignutim golom.nnSto kaze Gaca, jurice rezultate u Bundesligi, cilj je da prezive sezonu, a LE je tu reda radi. Tako da mislim da Zvezda ima velike sanse da dobije taj mec, ako odigraju kvalitetno i iskoriste prilike.

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.09.2017
10:07

Jesu oni u losem monentu al me to i brine jer svim silama ce napast CZV da bar tu prekinu crnu seriju

avatar
Moša Pućka
Friday, 22.09.2017
12:18

Nisu u LOŠEM nego u KATASTROFALNOM momentu. Nakon 5 mačeva u Bundesligi ''zakucani'' su za dno tabele. Imaju NULA BODOVA i gol razliku 1:13. Mnogo im je bitnije da počnu da ''sakupljaju'' bodove u prvenstvu kako bi (eventualno) izbegli borbu za ''goli život'' u finišu sezone. U LE će, verovatno, igrati bez ikakvog opterećenja i pritiska rezultata. Mene lično to pomalo plaši. Nisu bauk, slabiji su od Krasnodara; ako smo pobedili ''BAĆUŠKE'', verujem da protiv Kelna možemo osvojiti 6 bodova.

avatar
Doktor Trax
Friday, 22.09.2017
09:58

Samo na nama da ne prekinu post