Zvezdo, još jedna odlična vest pred revanš u Moskvi!

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.02.2018.
20:49
Izvor: Sportske.net

Ohrabrujuća vest za crveno-bele.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su bez golova u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope, što je u neku ruku i dobar rezultat u ovoj fazi takmičenja.

Remi bez golova je uglavnom rezultat kojim su treneri zadovoljni, ali to nije sve, jer će Rusi biti oslabljeni u revanšu.

Jedan od najboljih igrača i organizator igre CSKA, Aleksandar Golovin dobio je danas žuti karton, tako da neće moći da igra sledeći meč.

"To će nam biti gubitak, jer je on jako kreativan na sredini terena, ali niko nije osiguran protiv žutih kartona. Trudićemo se da ga zamenimo. Mada, on kod tog prekršaja nije mogao drugačije da stigne do lopte nego trčeći", rekao je Gončarenko.

Revanš se igra u sredu 21. februara, u 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 13.02.2018
23:07

Jao dokle vise tog obracanja na perti kao da se obracate drugom licu a ne udruzenju...... razmazeni drzavni poltroni sto sisaju sve sto im zapadne pod zube.......na tim krilima jedino i plivaju sve ove decenije

avatar
Tuesday, 13.02.2018
22:03

Evo šanse!U Moskvi da damo gol i Bog da nas vidi. Imamo fenomenalnu odbranu, ali je napad preloš...

avatar
Petar_83
Wednesday, 14.02.2018
00:06

TO je ono kada ja pricam kako Pesic nema veze, pa mi lupaju minuse. Evo sada se videlo ko je i sta je. Ne mogu da verujem da se neki loze jer daje golove Javoru i Metalcu...

avatar
Wednesday, 14.02.2018
20:06

Tako je!Za našu ligu je predobar, ali za Evropu se sad sve videlo. Ne znam kako ćemo postići gol u Moskvi, ali jedina šansa da Boaći, Ben i Radonjić budu bili raspoloženi, jer nam je sredina očajna. Pisao sam i ispod oko transfer politike naših klubova, koja mi nikada neće biti jasna. Zvezdi treba očajnički zamena za Kangu mi dovodimo levog beka i štopera. Partizanu očajnički trebaju štoperi oni kupuju zadnje vezne i napadače...pa gde to ima???

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 14.02.2018
16:44

Alo,pa jel ste vi nekada trenirali fudbal,pa kad se ekipa opredeli da igra defanzivno,naravno da ce do izrazaja doci dobra igra odbrane,samim tim napad ce trpeti,pa Pesic je u par navrata primio loptu,sam protiv 7 igraca,nije bilo nikog u videokrugu od 20 metara da prosledi loptu,ali to je cena ovakve igre,decko se borio ko lav,treba mu odati priznanje,pa zamislite samo da nam funkcionisu i napad i odbrana perfektno,dobijali bi svaku po 3-0,bolje ovako,nego da smo dali dva i primili dva,zna Miloje sta radi

avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 13.02.2018
22:00

0-0 opasan rezultat za domacina sve je otvoreno

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 13.02.2018
21:51

Ne valja se radovati tudjoj nesreci