Zvezdo, igraj i ne misli (još) na Bugare! (20.30)

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.07.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde večeras pred svojim navijačima imaju lepu priliku da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Crveno-beli će večeras ugostiti šampiona Malte, ekipu Valete, koju su u prvom meču pre sedam dana dobili rezultatom 2:1 posle preokreta.

Najavljeno je da će trener Miodrag Božović napraviti nekoliko promena u timu, odnosno da će kapitena Aleksandra Lukovića i Slavoljuba Srnića zameniti Zoran Rendulić i Pablo Mouče.

"Igrači se neće opustiti jer još ne igramo sa Ludogorecom. Nismo završili posao iz drugog kola. Ne mogu ništa da očekujem osim pobede. Ako smo mogli da pobedimo na Malti, možemo i ovde. Ne treba ih potceniti, niko nije za potcenjivanje danas, pa ni oni. Imamo tu neku crtu da potcenjujemo i zemlje i ljude i ekipe, ali ovo je takmičenje u kom nemate pravo nikoga da potcenjujete. Podignuta je velika euforija oko ulaska u Ligu šampiona", rekao je Božović.

On je potvrdio da će Mouče početi meč, a na konstataciju da će Luković ostati na klupi, odgovorio je ''odakle vam to, da ne lete dronovi?''.

''Mouče će najverovatnije početi utakmicu. Ima dobar karakter. Inače mi se dopadaju igrači iz Argentine. Čak i ako nije fizički spreman, to će nadoknaditi željom, upornošću i kvalitetom", rekao je Božović.

Trener fudbalera Valete Pol Zamit izjavio je da veoma poštuje Crvenu zvezdu, ali da njegova ekipa svojim nastupom na stadionu "Rajko Mitić" želi da zasluži poštovanje beogradskog kluba.

''Znamo da igramo protiv velikog kluba i dobre ekipe ali to je za nas samo veći izazov. Mi veoma poštujemo Crvenu zvezdu kao velik klub, ali svojim nastupom i mi želimo da zaslužimo poštovanje našeg protivnika", rekao je Zamit.

Podsetimo, ukoliko Crvena zvezda eliminiše Maltežane, crveno-beli će u narednom kolu igrati najverovatnije protiv bugarskog šampiona Ludogoreca, koji je u prvom meču savladao podgoričku Mladost sa 2:0.

Utakmica Crvena zvezda - Valeta na programu je u 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 19.07.2016
19:11

Звездо само гази.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Tuesday, 19.07.2016
18:34
avatar
Milomir333
Tuesday, 19.07.2016
15:38

Treba da igra Plavsic,mora da dobije svoju priliku....

avatar
kizito
Tuesday, 19.07.2016
11:18

Ja ne bih nista silovao i pritiskao na ovoj utakmici,2:0 3:0 i to je to.Da ne vide Bugari sta sve znamo!

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 19.07.2016
10:50

Idemo polako, lagano, bez zurbe. Vazno je da se niko ne povredi, da se igraci razigraju malo. Rezultat imamo, i bez uvrede prema simpaticnoj Valeti, ne vidim kako mogu da bilo sta urade. Valjalo bi da se dobije sa 3-4 gola razlike, zbog samopouzdanja, LS na Marakani nije igrana odavno, vreme je da najbolje evropske ekipe ponovo dolaze na Marakanu.

avatar
rivarinho
Tuesday, 19.07.2016
19:02

i mozda najvaznija stvar, da se ne dobijaju zuti kartoni, dobismo bezveze 3 na malti a hocemo jos 4 istorijske utakmice da igramo...