Zvezdino veče za uživanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.11.2014.
18:58
Izvor: Sportske.net

Meč između Crvene zvezde i Udinezea večeras je završen onako kako su navijači crveno-belih i priželjkivali. Ne samo što su imali priliku da ponovo vide Dejana Stankovića u Zvezdinoj ''desetki'', već su im njihovi ljubimci podarili i trijumf nad članom Ser

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, iako u podmlađenom sastavu, uspeli su večeras da savladaju ekipu Udinezea na Marakani rezultatom 1-0, u večeri koja će se pamtiti i po oproštaju Dejana Stankovića od crveno-belog dresa.

Gol koji je odlučio pobednika postignut je već u sedmom minutu, kada je Bogdan Planić sjajno reagovao posle kornera sa desne strane, koji je izveo Ristić - 1:0.

S obzirom da je bilo dosta izvanrednih prilika i na jednoj i na drugoj strani, prava je šteta što je viđen samo jedan gol.

Velike prilike za Zvezdu propustili su Luka Jović, Vukan Savićević u prvom, pa Darko Lazović u drugom poluvreenu, dok su na drugoj strani ozbiljno pretili i Zapata i Bubnjić i Murijel.

Ipak, istakli su se odličnim intervencijama i Zvezdini golmani, prvo Kahriman, pa mladi Trkulja.

Naravno, u centru pažnje bio je Dejan Stanković, koji je u finišu prvog poluvremena odigrao sedam minuta za Zvezdu, a u poluvremenu se obratio i navijačima na severnoj tribini.

Kako su izgledali ti trenuci možete da pogledate OVDE, a jedini gol Bogdana Planića na OVOM LINKU.

Crvena zvezda
: Kahriman, Planić, Jovanović, Lazić, Antić,, Savićević (od 38. Dejan Stanković), Grujić, Lazović, Ristić, Gavrić, Jović.

Igrali su još: Trkulja, S. Đorđević, Gogić, Katai, Despotović, M. Mijailović, Stojanović.

Udineze: Kelava, Belmonte, Bubnjić, Domici, Alhasan, Žadson, Halberg, Pinci, Giljerme, Muriel, Zapata.

Igrali su još: Alehandre, Mola, Faraoni, Koda, Jankto, Žadi, Bohnijevič, Prtajin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:32

Kako je samo dobar Ristic!! Vukasin Jovanovic mora da igra i u prvenstvu. Grujica bez problema treba vratiti i odma' bar po pola sata da igra. Jovic klasa za sebe, nije Falkao ali moze da bude kao Pantelic bitan za nas npr. Bravo za Planica i Lazica, izrastaju u pzbiljne igrace.

Kakva bre titula, mlad tim da igra pa dokle dogura! A sigurno ce Evropu da obezbedi!

avatar
mihmar
Sunday, 16.11.2014
21:59

Konacno neko normalno razmisljanje. Mi smo pred klince o posebno Jovica stavili imperativ titule a bolje bi bilo da stvaramo sada igrace koji ce za zvezdu igrati naredne 2-3 godine, ali najmanje... ristic i jovanovic su vec pokazali da su dobri, a jovic malo mirniji u zavrsnici i da ne trci u prazno, neka mu neko objasni kako treba da se krece a ne da juri ko muva bez glave. Osim toga Zvezda mora da igra sa 2 spica jer nemamo vise Mrdju kao jedinog isturenog, koji moze da se zagradi, zadrzi loptu, iznudi penal ili sam resi utakmicu. Jovic mora da ima mirnocu u zavrsnici, znaci nema ono ozezi po lopti nego stani, pogledaj gde je golman, posalji ga po burek, plasiraj loptu... ne mora svaki sut da bude ko da se izivljavate na lopti... i onaj Kovacevic mora da vezba suteve sa distance...

avatar
Saturday, 15.11.2014
22:03

Treba sacuvati ove klince jer oni su zvezdina buducnost buducnost. Cestitke i na pobedi.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 15.11.2014
20:14

Ja jos od prvog kola pisem da se treba zahvaliti matorcima (Mijailovicu,Pavicevicu,Martinovicu,Gogicu,Pecniku,Rakicu a sada i Kahrimanu i Bosancicu) i pustiti da igraju klinci,bas kao veceras dok su mi neki jako 'mudri' momci govorili da je to glupost i da nemam pojma.. Svi guraju Jovica kao najboljeg mladog igraca a ustvari ce Ristic,Grujic,Jovanovic,Lazic,Planic i Antic pojedinacno doneti vise novca u zvezdinu kasu od njega.. Na zimu bar otpustiti Mijailovica,Martinovica,Rakica i Gogica dok ce Pavicevic otici u neki drugi klub a na leto pustiti i ostatak tima(25+ god)..

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 15.11.2014
20:51

Brate nije da nisi potpuno u pravu, vecini od ovih pobrojanih se stvarno treba zahvaliti, ali nijedan tim ne moze da funkcionise samo sa decom, ma koliko ona talentovana bila! Potrebni su i iskusniji igraci. . . I jos nesto, ne bih da omalovazavam pobedu, ali u ovoj postavi Udineza je bio samo jedan standardni igrac, koji pocinje svaku utakmicu, cak tu ima i onih koji gotovo nikad i ne igraju, fakticki nisu ni u izmeni. . . Slazem se da je Jovic previse forsiran u javnosti, i da su ovi drugi klinari podjednako kvalitetni, neki su i bolji, kao npr Ristic

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:29

Gogica bih ja ostavio jer vredi dosta kad se branimo.. MArtinovic treba da ode JUCE! :)

Od ovih sto si naveo da ostanu Savo i Boske a Kataija bih dodao na tvoj spisak :)

Lazovica (ako su pare potrebne a jesu) prodati kako se zna i ume na zimu.

avatar
Jashim
Saturday, 15.11.2014
20:06

Ovo i mec sa Spartakom pokazuje da Zvezda igra lose u JSL ne zato sto je slaba,nego zato sto ekipa kida,ali ih jednostavno smara da igraju sa tamo nekom Jagodinom i Partizanom...Ajmo mi u Premijer ligu da se kidamo sa Celzijem za titulu...

avatar
mihmar
Sunday, 16.11.2014
22:01

nisi bas u pravu... udineze se uopste nije trudio, a spartak ti zalepi po dva krljatora na igraca sa loptom, pa ako taj ne zna da igra fudbal onda pisi propalo.