Zvezdino veče, arhiviran i TSC za +10 u odnosu na najvećeg rivala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.10.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

Pobeda Crvene zvezde, još jedna u nizu za veliku prednost u odnosu na najvećeg rivala.

crvenazvezdafk.rs
crvenazvezdafk.rs

Povezane vesti

Nova pobeda Crvene zvezde u okviru Super lige Srbije. Danas je ekipa Vladana Milojevića  uspela da savlada TSC sa 3:1 (2:0).

Nakon prvih deset minuta nismo videli velika uzbuđenja, a onda Crvena zvezda dolazi do prednosti u 13. minutu utakmice.

Marko Marin je izveo prekid, a na najboljem mestu je bio Tomane koji je glavom smestio loptu u mrežu golmana Filipovića.

Igrao se 17. minut kada je Ben pokušao da ugrozi golmana Filipovića i da povisi prednost na 2:0, ali mu nije pošlo za nogom, a isti igrač je u 27. minutu ponovo imao šansu da povisi rezultat kada je šutirao preko gola.

TSC se danas nije branio, igrao je svoju igru i pokušavao da dođe do gola Crvene zvezde što je za svaku pohvalu kada dođete na stadion "Rajko Mitić", ali nisu ugrožavali golmana Popovića.

Žander je pokušao u 37. minutu sa 16 metara, ali je njegov udarac otišao pored gola. Što nije uspeo on, uspeo je Marko Gobeljić u 45. minutu utakmice kada je lopta zakačila jednog od igrača protivničkog tima za 2:0.

Gosti su stigli prvi do gola u drugom poluvremenu. Nakon što su Tomane na jednoj i Duronjić na drugoj strani propustili prilike, usledio je autogol Žandera koji je mnogima komičan.

Marin je imao jedan udarac u 70. minutu utakmice, praktično je najavio da neće biti previše drame večeras na stadionu "Rajko Mitić".

Žander je uspeo da se iskupi za ono što se desilo nekoliko minuta ranije, asistirao je do Simića koji je uspeo da postigne gol za konačnih 3:1.

Beležimo još pokušaj Njegoša Petrovića kada je lopta otišla preko gola, kao i udarac Duronjića na drugoj strani koji danas nije imao sreće da postigne gol pošto je Popović odlično odbranio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Wednesday, 30.10.2019
21:57

4 boda je do najvećeg rivala

avatar
Südkurve München
Wednesday, 30.10.2019
21:47

Bice jos jednom +32

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
21:25

https://www.youtube.com/watch?v=I0wq9pZH8Os 6:03 ovako je Čukarički dao drugi gol, a naravno da 5-okrakin sponzor krije situaciju iz 5. minuta kada nije pokazan čist crveni karton štoperu Čukaričkog koji posle toga daje (zbog toga neregularan) gol. Oba gola Čukaričkog su neregularna i samo je to dovoljno da se Partizanu pokradu 3 boda plus što je Čukarički trebao da igra sa igračem manje 85 minuta. zvezda diskrecija dobija slobodnjak koji ne postoji, a onda prvi gol daje nakon prekršaja, a udarac Milunovića u glavu Silađija nije penal za TSC, pa šta će njima penal, oni ako bi dali još jedan morali bi da prime još jedan jer mora bar 2 razlike da bude, 1 sa Žanderom i ostalima iz odbrane 5-okrake nikad nije sigurno. Drugi gol tj. autogol je komičan, a treći tragi-komičan jer su Marin, Žander i Simić izveli akciju kao da nikog nema na toj polovini terena. Cirkus se nastavlja: zvezda diskrecija po pravilima FSS -10 bodova, a Partizan 34 što je +44 za Partizan u odnosu na zvezdicu diskreciju.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 31.10.2019
01:10

Ma ima partizai 100 bodova vec. To na tvojim izmisljenim tabelama moze kako hoces. Realnost je -10 u Humskoj, a nije ni novembar jos. :D

avatar
The Red Army
Thursday, 31.10.2019
02:00

Hahaha znaci tako se tesis 😂 koji si ti level jbt 😂

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 30.10.2019
21:08

Моћна је ова Звезда.

avatar
Superliga
Wednesday, 30.10.2019
21:04

I ne svirase nam penal?!? Strasno.... 🤩🤩🤩

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
21:03

Nakon što su sudije pokrale Partizanu 2 boda u Kruševcu i 3 protiv Voždovca ukrale su mu još 3 na Banovom Brdu: 5. minut se igra kada je štoper Čukaričkog udarcem rukom u glavu napadača Partizana zaustavio stopostotnu šansu za Partizan. Ni faul nije dosuđen, a čist crveni karton je i slobodnjak za Partizan. Igrač koji je morao da bude isključen daje (zbog toga neregularan) gol. Na 1:1 sudija Milanković ne sudi još jedan slobodnjak za Partizan na ivici šesnaesterca. Drugi gol Čukaričkog je nakon prekršaja, a možda i ofsajda. Međutim udarac rukom u glavu igrača Partizana nije faul, faul je ovo danas nad Benom za slobodnjak iz kojeg su dali gol, a nije faul obe ruke Tomanea na odbrambenog igrača TSC-a kod prvog gola. Gosti se nisu bunili ni tada ni kod čistog nedosuđenog penala za TSC na 1:0 kada je prvo Degenek gurao igrača u skoku, a onda Milunović udario rukom igrača u glavu. Levi bek koji bukvalno nije igrao odbranu eto našao se baš kad i gde treba za autogol i dupliranje prednosti. zvezda diskecija je imala mnogo prostora pogotovo sa desne strane i otvorenih šuteva iz neposredne blizine, ali nije znala da iskoristi pa je Žander na proigravanje Vulića smanjio na 2:1 za zvezdu diskreciju. E, tada počinje pravi cirkus, Marin se šeta s loptom i tako prolazi između kompletnog veznog reda TSC-a koji ga posmatrajući džogira pravolinijski, onda sam ispred odbrane proigrava samog Žandera na boku odakle on šalje povratnu loptu samom Simiću na 7-8 metara od gola za opet sigurno vođstvo i još sigurniju pobedu. Čini se kao da sudije i 5-okrakini protivnici sumnjaju jedni u druge pa se utrkuju ko će pre da reši utakmice zvezde diskrecije. Znači 13 utakmica 0 regularnih golova-svetski rekord.

avatar
Sasha_Voj
Thursday, 31.10.2019
05:38

100 postotna šansa a igrač cukr imao loptu u svojim nogama plus je bio ispred sadika

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 02.11.2019
12:26

On pored sopstvenih ociju zbog panticevske zaslepljenosti i patoloske mrznje prema Zvezdi sve to ne vidi tako da ne vredi da mu to objasnjavas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 01.11.2019
23:16

To je možda bilo tako u tvojoj glavi, inače je lopta bila u prostor, a ne u nečijim nogama, ka toj lopti je trčao Sadik, a ne poslednji igrač u odbrani Čukaričkog koji je ispao iz igre jer da nije laktom u glavu udario Sadika namerno Sadik bi došao do lopte, a i da ne bi došao do lopte (što je naučna fantastika u ovoj situaciji) crveni karton je morao da dobije zbog namernog udarca u glavu protivnika. Partizan je pokraden od zvezdinih sudija za još 3 boda, ukupno za 8 samo ove sezone.