Zvezdino uputstvo ''delijama'' pred put u Minhen, ovo tamo NIKAKO nemojte raditi!

 • Autor: Darko Mitrović

 • 17. septembar 2019.

 • 09:13

 • Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Što je do nje, Zvezda je uradila, ostalo je na navijačima da se i oni sutra predstave u najboljem svetlu.

Zvezdino uputstvo ''delijama'' pred put u Minhen, ovo tamo NIKAKO nemojte raditi!
Foto: Nikola Krstic/Sportske.net
Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostuju na ''Aijanc Areni'', gde će odmeriti snage sa domaćim Bajernom u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Crveno-beli će i ovoga puta moći da računaju na podršku par hiljada svojih navijača, koji su imali sreće da dođu do karata za ovu utakmicu, imajući u vidu ogromno interesovanje.

Na zvaničnom sajtu, Zvezda im je uputila uputstvo i posavetovala kako da se ponašaju ne samo na stadionu, nego i na ulicama Minhena, kako bi izbegli bilo kakve neprijatnosti tokom ovog gostovanja.

Zvezdino uputstvo navijačima u nastavku prenosimo u celini.

''Ako putujete automobilom ili autobusom, primetićete znakove koji će vam pokazati put do Arene. Poseban deo parkinga je određen za gostujuće navijače. Odatle pa do ulaza na vašu tribinu brzo se dolazi pešice. "Alijanc arena" se otvara dva sata pred početak utakmice.

Od centra Minhena do stadiona možete koristiti liniju metroa U6, kako biste došli do stanice Frottmaning i zatim se uputili pešice stazom od ulaza na južnoj strani stadiona do ulaza za naše navijače.

Ulaz za gostujuće navijače je jedino mesto sa koga će tribini moći da pristupe oni koji imaju kartu za gostujuće navijače. Stadion je rasprodat i ne postoje kafići u blizini gde biste mogli da gledate utakmicu na TV-u, tako da nemojte da dolazite u "Alijanc arenu" bez karte.

Koncept rada minhenske policije se zasniva na dijalogu.

Ukoliko budete imali problema ili pitanja tokom boravka u Minhenu, obratite se bilo kom policajcu za pomoć. Pored ove opšte pomoći, policija je odredila „oficire za vezu“ koji će nositi bele kape i koji će biti na dužnosti u centru grada i na stadionu.

Policija će se strogo odnositi prema agresivnim ili nasilnim osobama. Takođe, policija će vršiti nadzor nad ulazom. Tokom utakmice, oni će biti u sektoru za naše navijače.

Zvezdaši će na tribini biti zadržani oko 30 minuta po završetku utakmice. To je uobičajena mera za međunarodne mečeve, kako bi se razdvojile navijačke grupe.

Molimo vas da obratite pažnju na to da u Bavrskoj posedovanje i malih količina narkotika za ličnu upotrebu podleže krivičnom gonjenju. Kao što je i uobičajeno, svi posetioci će biti pretreseni na ulasku u stadion.

Molimo vas da obratite pažnju i na to da je upotreba pirotehničkih sredstava strogo zabranjena u Minhenu i da će takva zloupotreba biti procesuirana.

U ovom kontekstu, želimo da istaknemo da će video nadzor biti u upotrebi u oblasti oko, kao i na celom stadionu. Važno je da znate da je na stadionu plaćanje robe i usluga moguće isključivo platnom karticom, dok kešom plaćanje neće biti moguće'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari