Zvezdino saopštenje, crveno-beli zahtevaju otkaze!

  • Autor: Milovan Longinov

  • 20. septembar 2020.

  • 23:04

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Nastavlja se... i ko zna do kada će trajati.

Zvezdino saopštenje, crveno-beli zahtevaju otkaze!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Samo nekoliko minuta pošto je Crvena zvezda pobedila Voždovac rezultatom 6:0, stiglo je i saopštenje crveno-belih povodom utakmice Zlatibor - Partizan.

Podsetimo, ranije danas, crno-beli su slavili rezultatom 1:0, golom iz penala, koji je izazvao brojne reakcije, pa tako i saopštenje sa Marakane.

Crveno-beli su zatražili smenu Milana Karadžića, ali i da se sudije sa današnjeg meča suspenduju.


Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

"Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsednik FSS Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vreme pošalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve završava. Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FSS u kome je zahtevala promene u sudijskoj organizaciji.

Promene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića posle naručenog penala u Kruševcu.

Strpljivo smo čekali i posle serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad...) vrhunac bruke smo videli večeras u Užicu. Sudija Široki je dosudio jedanaesterac Partizanu po principu “gužva je, niko neće videti da nije penal”. Ali svi su videli njegovu nameru i zadatak.

Zato sada javno tražimo smenu predsednika sudijske komisije FSS Milana Karadžića!

Baner 12

Tražimo i da sudije Grujić i Široki budu skinute sa liste sudija. Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u vec viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi!

Promene moraju da uslede posle ovakvih blamiranja! Očigledno je da problematični podpredsednik FK Partizan svojim pisanjem po društvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub žrtva a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napretku, Zlatiboru i drugim klubovima.

Nadamo se da se njihove otimačine neće završiti na novim izjavama potpredsednika FSS Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove beskrupulozne krađe! Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone! Gospodo iz Fudbalskog saveza dobro se zamislite.

Poslednji put vas upozoravamo da cemo se boriti svim sredstvima da zaštitimo Zvezdine interese i da nećemo dozvoliti scenario iz 2017.''
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari