Zvezdino saopštenje, crveno-beli zahtevaju otkaze!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.09.2020.
23:04
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se... i ko zna do kada će trajati.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Samo nekoliko minuta pošto je Crvena zvezda pobedila Voždovac rezultatom 6:0, stiglo je i saopštenje crveno-belih povodom utakmice Zlatibor - Partizan.

Podsetimo, ranije danas, crno-beli su slavili rezultatom 1:0, golom iz penala, koji je izazvao brojne reakcije, pa tako i saopštenje sa Marakane.

Crveno-beli su zatražili smenu Milana Karadžića, ali i da se sudije sa današnjeg meča suspenduju.


Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

"Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsednik FSS Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vreme pošalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve završava. Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FSS u kome je zahtevala promene u sudijskoj organizaciji.

Promene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića posle naručenog penala u Kruševcu.

Strpljivo smo čekali i posle serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad...) vrhunac bruke smo videli večeras u Užicu. Sudija Široki je dosudio jedanaesterac Partizanu po principu “gužva je, niko neće videti da nije penal”. Ali svi su videli njegovu nameru i zadatak.

Zato sada javno tražimo smenu predsednika sudijske komisije FSS Milana Karadžića!

Baner 12

Tražimo i da sudije Grujić i Široki budu skinute sa liste sudija. Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u vec viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi!

Promene moraju da uslede posle ovakvih blamiranja! Očigledno je da problematični podpredsednik FK Partizan svojim pisanjem po društvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub žrtva a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napretku, Zlatiboru i drugim klubovima.

Nadamo se da se njihove otimačine neće završiti na novim izjavama potpredsednika FSS Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove beskrupulozne krađe! Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone! Gospodo iz Fudbalskog saveza dobro se zamislite.

Poslednji put vas upozoravamo da cemo se boriti svim sredstvima da zaštitimo Zvezdine interese i da nećemo dozvoliti scenario iz 2017.''

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

60 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gilic
Monday, 21.09.2020
11:57

Ko priča o krađi? Očito su iz Zvezdine uprave postali senilni, pa brzo zaboravljaju raznorazne golove iz gol-auta i slično. Kad je to Zvezda bila ošteđena u derbijima? U vezi utakmice u Užicu, ne vidi se jasno da li je lopta udarila nekog iz Zlatibora u ruku, ali sudija je bio vrlo blizu i odmah pokazao na penal. A šta je s poništenim golom iz "ofsajda"? To ne pominju ovi iz Zvezdine uprave.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 22.09.2020
09:21

A koliko su onda senilni oni iz uprave partizana, jer su zaboravili onaj gol za titulu u Ljubljani u 100. minutu. A zaboravili su i prvenstvo 1978/79 kad ste protiv Buducnosti namestili utakmicu da opstanete u prvoj ligi. A zaboravili su i dve titule koje su osvojili putem suda udruzenog rada cije predsednik je bio uzi clan rukovodstva jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan. A zaboravili su i kako su se osvajale tole titule, jeste mnogo toga su zbog senilnosti zaboravili ljepi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 21.09.2020
11:35

Сад ће Звезда опет да буде кажњена зато што се бори против лоповлука у српском фудбалу.

avatar
Nedeljko Nedjo Kukilo
Monday, 21.09.2020
10:54

C ZVEZDA JE POKAZALA SVOJE PROTIV ORMONIJE. I PARTIZAN ISTO TAKO U MOLDAVIJI. MI IMAMO TAKVE TIMOVE DA SU KO I REPREZENTACIJA 0.

avatar
Sale Mladenovic
Monday, 21.09.2020
10:34

Da li se zvezda bunila i trazila da smene Stoiljkovica kada je svirao penal sa 20 metara protiv Indjije na 0-1 u 82 min?Da li je trazila kaznu za istog Grujića kada im je svirao penal protiv rada ne postojeći pri rezultatu 0-0.? Da li su tražili da se kazni Majo Vujović i pomoćnik gore navedeni kada su igrali nerešeno sa Partizanom a lopta pre zvezninog gola vraćena metar iza gol linije ? Da ne navodim više jer bi mi trebalo još sat vremena.Da li spominjete juče nepostoječi ofsajd kada je poništen gol Partizanu.Da li spominjete i ono u Novom Sadu kada su svi Vaši experti rekli da je Partizan pokraden.Tražite da se kazni sudija Djordjić koji nije izbacio Boaćija protiv TSC-a kada je unakazio golmana.Tražite da se isto tako kazni i sudija Lukić za start Sanoga protiv Čuke,pa tek kada date ta saopštenja u vezi svih gore navedenih primera reci te da imate obraz.Dotle se pokrite ušima i spremaj te za još jednu blamažu u derbiju ,jer on je jedina validna utakmica u ping pong ling long ligi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 21.09.2020
11:32

Звезда је јавно протестовала подле тог спорног пенала где је речено да Звезди није потребна помоћ судија. А да ли сте ви протестовали кад вам је суд удруженог рада поклонио две титуле.

avatar
Man united
Monday, 21.09.2020
15:39

Све те утакмице које си навео је Звезда претходно оштећена. Него је проблем што ваши спинују јавност гебелсовским методама и онда то све изгледа друкчије за неког ко није гледао утакмицу. Ево, да ти дочарам. Против Инђије је буквално измишљен офсајд Иванићу који је био у 100-постотној шанси. Тек након тога судија свира тај пенал на 17 метара (само малициозни могу тврдити да је више од 17, а ко тврди да је 20 метара је крајње безобразан). Против Рада је Звезда оштећена за пенал. Тек након тога је свиран сумњив пенал за Звезду. Дакле, није свиран чист пенал, да би након тога као компензација или шта већ свиран смешан пенал. А медији су се наравно фокусирали само на тај који је досуђен као по обичају. Што се тиче гола из гол аута, опет си малициозан. Ван је била можда за пола дужине. Ако је то теби метар, свака част. Но, небитно, поента је да је и ту Звезда исто оштећена јер је Партизану признат гол из одбојке. У томе је овде главни проблем. Кад је Звезда оштећена о томе се ћути. Зато ће неко неупућен створити погрешну представу. А то је циљ ВВВ тројца. Тако они освајају титуле, на буку и арлауку. Тако су је искукали и 2017., спиновањем до изнемоглости.

avatar
Borkes
Monday, 21.09.2020
10:14

Ko o cemu, ku..a o postenju...Oni osteceni, a nama penal nisu svirali 19 godina, u duelima sa Partizqnom pomeraju linije po potrebi za gane, i ko zna sta vec, a oni se bune da su osteceni...Sramota...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 21.09.2020
11:26

22 godine i 9 meseci.

avatar
Old_school
Monday, 21.09.2020
09:55

Smoriste vise i jedni i drugi. U Evropi smo vas videli, i jedne i druge, na sta vam lici igra. Ovi ispali od Omonije, oni poklonjenim penalom prosli moldavskog giganta. Pa sad narodu mazete oci ovim tviter prepucavanjima. Daj da ih vise niko ne prenosi u vestima, odustace kad vide da nema publike za njihove gluposti.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 21.09.2020
09:21

podpredsednik Hahaha

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
08:25

Za sve ste u pravu, ali nemojte da se spustate nisko kao oni, i da se brukate saopstenjima.

avatar
gilic
Monday, 21.09.2020
12:00

Ni za šta u tom saopštenju nisu u pravu. I pominju samo ono što ima odgovara, a ono što im ne ide u prilog prećutkuju. Što se tiče saopštenja slažem se da i jedni i drugi preteruju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
21:09

Po tvojoj logici partizan nije pokrao Napredak u Krusevcu i Zlatibor.

avatar
Dorotej
Monday, 21.09.2020
12:47

Potpuno se slažem sa tobom. Mi smo veliki klub i ne treba nam to "prepucavanje".

avatar
Mirko T.
Monday, 21.09.2020
06:58

Pa oni nas definitivno zajebavaju. Vode se principom sns a - ukradi, pa okrivi drugog da je ukrao. Neverovatno. Bez obraza, bez časti pominju Vojvodinu i ostale mečeve. Ovo je neviđeno. Sramotna izjava, i mislim da se svaki pravi zvezdas stidi ove izjave

avatar
babaroga
Monday, 21.09.2020
15:03

Isto koliko se i vi stidite toleta, dzombe golubara i tog lopovluka koji je godinama trajao. Mi se sad borimo protiv ove lazne uprave, a vama je na svakoj utakmici tad isla setalica: ako tebe smene ja secem vene. Ajd sad mi reci gde je obraz?

avatar
babaroga
Tuesday, 22.09.2020
19:34

Mene da bude sram zato što ti lažeš? Pored vas takvih bez obraza ovi će stvarno da vladaju zauvek. Ajde dovrši, pojasni šta su u upravnim telima vašeg klubića tražili džomba golubar i još 5-6 predsednika drugih klubova iz iste lige? Šta je pisalo na šetalici koja se na jugu razvijala za svaku utakmicu? Nisam ni očekivao smislen odgovor od čoveka koji se brija gledajući sebe u ogledalu posle svega što je rekao. Stvarno svakakvog sveta ima.

avatar
Mirko T.
Monday, 21.09.2020
19:34

Evo ga jedan bez obraza koji bi polizao pljuvačku sa ulice za sns uclanjenje. Ne ocekujem od stvorenja kao što si ti da mi das objektivan odgovor,ali reci mi, ako možeš, navedi mi, 5 krstenih igraca koji su igrali tih sezona, navedi mi jedan dobar transfer i skupi 11icu za svih 6 sezona koja bi bila u borbi za top 5. Iste ste kao vas vodja koji kuka na djilasa koji nije ni blizu vlasti već 8 godina pa se i vi kao sto rekoh služite istim principom. Sram da te bude.

avatar
Sale Mladenovic
Monday, 21.09.2020
00:21

Da li ste trazili smenu Stoiljkovica protiv Indjije prošle godine kada vam je faul na 20 metara svirao penal ili kaznu za istog Grujića koji Vam je protiv Rada svirao penal za 1-0 koji nije postojao .Da li ste trazili smenu M.Vujovica i pomocnika kada ste dali gol Partizanu na marakani a lopta bila metar u gol-autu.Kako Vas nije sramota da Vi pricate o sudijama.

avatar
Man united
Monday, 21.09.2020
15:40

Све те утакмице које си навео је Звезда претходно оштећена. Него је проблем што ваши спинују јавност гебелсовским методама и онда то све изгледа друкчије за неког ко није гледао утакмицу. Ево, да ти дочарам. Против Инђије је буквално измишљен офсајд Иванићу који је био у 100-постотној шанси. Тек након тога судија свира тај пенал на 17 метара (само малициозни могу тврдити да је више од 17, а ко тврди да је 20 метара је крајње безобразан). Против Рада је Звезда оштећена за пенал. Тек након тога је свиран сумњив пенал за Звезду. Дакле, није свиран чист пенал, да би након тога као компензација или шта већ свиран смешан пенал. А медији су се наравно фокусирали само на тај који је досуђен као по обичају. Што се тиче гола из гол аута, опет си малициозан. Ван је била можда за пола дужине. Ако је то теби метар, свака част. Но, небитно, поента је да је и ту Звезда исто оштећена јер је Партизану признат гол из одбојке. У томе је овде главни проблем. Кад је Звезда оштећена о томе се ћути. Зато ће неко неупућен створити погрешну представу. А то је циљ ВВВ тројца. Тако они освајају титуле, на буку и арлауку. Тако су је искукали и 2017., спиновањем до изнемоглости.

avatar
nexi partizan
Monday, 21.09.2020
00:13

A nije vam bila blamaža kada ste imali najviše penala u Evropi?

avatar
Consigliere 1927
Monday, 21.09.2020
13:13

Mi smo pobedili mozda 2 utakmice direktno iz tih penala. Vama se na 0:0 ili 1:0 za protivnike uvek sudi penal.

avatar
nexi partizan
Monday, 21.09.2020
18:20

Zamenio si uloge buraz. Pritiska što se tiče, vi ste prvi digli buku nakon Partizanove utakmice u Kruševcu, pa se to onda odmah ispravilo na narednim tekmama, i sklanjanjem Grujića... A što se tako ne radi kada se vama poklanjaju penali i ostalo? Pritom, naše je bilo čisto.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 20.09.2020
23:59

Aman dosta vise, jer svako saopstenje na tu temu cini klub manjim, to Zvezda ne sme da dozvoli, jer ste vi normalni bre, ulazite u kostac sa fudbalski totalno nepismeni ljudi VVV, neka reaguju, neka izdaju saopstenja do mile volje, videcete da ce na kraju Grobari sami da im sude, a to nije bas lep nacin da napuste Partizan. Ali, mene brinu nase reakcije, igrajte fudbal, trosite energiju na razvoj kluba pustite ove gluposti! Verujte, dosadili ste vise i Bogu i narodu! Umesto da pricamo o jednoj od najboljih izdanja Zvezde ove godine, mi izdamo saoptenje za neku gresku sudije (namernu/nenamernu nije bitno) i sta? Pustite nas ljubitelje fudbala da bar malo uzivamo posle takve igre Zvezde! Ja se nadam, da ce neko da stane sa ovim sopstenjima, a da to budemo mi, jer ne mozes da ocekujes sa druge strane VVV da prestanu sa tim, jer ljudi nemaju nikakav uspeh vec tri godine, nisu dovodili ni pojacanja, trener im daje ostavku, zadnje tri tekme dobijaju penalom oko 80-og minuta, itd. Ja sam uveren, da je kojim slucajem bilo ko od Partizanovih legenda na pozicijama VVV zasukao rukave, kritikovao igrace, poboljsao situaciju u Partizanu 100%, a ovi trenutni antifudbalski likovi najvise ce da skode Partizanu, i nikome drugom, niti Zvezde niti FSS niti bilo kog drugog. Zato, u ime iskrenih ljubitelja fudbala ja vas molim da prestanete sa ovakvim reakcijama, saopstenjima itd.

avatar
Man united
Monday, 21.09.2020
15:44

Ја мислим да не треба да ћуте. 2017. су ћутали, па смо изгубили титулу. Не треба им се дозволити да врше притисак на судије. Свако коло кмече, а ФСС их не кажњава.

avatar
Man united
Wednesday, 23.09.2020
19:46

Ја бих пре рекао да смо покрадени у дербију. Но, боље да не улазим превише у ширину. У лиги има 16 клубова. Зашто би се гледао само резултат против Партизана? Манчестер је прошле године имао најбољи учинак против најјачих екипа. Не видим да је неко тврдио да они заслужују титулу. Таквог би послали у лудницу одмах.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 22.09.2020
17:42

Pa možda su fudbalski totalno nepismeni, ali za razliku od vas su pismeni u pravom smislu te reči. Saopštenje je pisala totalno nepismena osoba koja ne zna da jednači suglasnije po zvučnosti. A tebi fale padeži i razlikovanje jer i jel...

avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 22.09.2020
17:02

Izgubili ste te godine dva puta u prvenstvu i u kupu jednom ,a igrali nerešeno kod nas.Pa kako ste to zaslužili titulu,objasni molim te.Tri pobede Partizana i jedan remi.Pa Grof je i pobegao jer nije više imao opravdanja Vašim glupostima.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 20.09.2020
23:55

Tako je! Ovakvim drskim kradjama uz izigravanje zrtve i optuzivanja Zvezde da bi se prikrio sopstveni lopovluk usled nemoci da izbore na tetenu se mora stati na kraj! Da je regularno prvenstvo, vec bi bilo -12... tim koji na poslednje 4 utakmice od toga 2 u evropi ne postigne ni jedan gol osim iz penala, optuzuje nekog da je prvenstvo namesteno, neregularno i da bi oni trebali biti sampioni sa timom za sredinu tabele??? Tragikomicno, iz veliku zal sto zbog kancera srpskog fudbala ispastaju Vojvodina, TSC, Radnicki, Spartak, kao i svi klubovi protiv kojih ukradu bodove...

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 20.09.2020
23:53

Ko o čemu, ona o poštenju. Moram priznati da su i ova Partizanova kukanja postala već degutantna, no njih još i mogu mogu da razumem - realno su u inferiornoj poziciji već tri godine. Ali da se ovako prenemaže klub koji osvaja tri titule za redom, kome je sve podređeno, za koji i vrapci znaju da sve drži u svojim rukama, koji ima najviše novca i u čiju korist je u te tri godine dosuđen ne mali broj blago rečeno sumnjivih sudijskih odluka - pa to je u najmanju ruku smešno.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 21.09.2020
12:04

Mislim da si malo promasio poentu,plus tvoj klub razumes,a nas ne razumes,ma sta mi kazes,ovo je samo prepucavanje,da se ne cuti kad vi kradete,inace oba kluba vode sljamovi od ljudi.

avatar
The_Matrix
Sunday, 20.09.2020
23:43

A sta je sa vasim penalom protiv Pazara?? Sta je sa sklanjalicama?

avatar
Südkurve München
Sunday, 20.09.2020
23:36

Dzaba njima sudije kada nas ne mogu pobjediti

avatar
Dimitrije Petrovic
Sunday, 20.09.2020
23:33

Kaznjavati i jedne i druge za ova sramotna saopstenja...

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 20.09.2020
23:32

Kada god zvezda doživi blamažu u Evropi što se tiče igre ili rezultata cenu povratka poverenja navijača prema radu zvezdine uprave i kvaliteta tima odnosno stručnog štaba i pojedinaca mora da plati prva zvezdina koaliciona filijala prema rasporedu. Ovoga puta nakon blamaže na Kipru to je bio voždovac. zvezda igra utakmice bez žutih kartona, bez pravih startova protivnika, skoro bez faulova, dok njeni igrači jedva da ponekad dobiju koji žuti, a crveni je potpuno zabranjen kao što je zabranjeno da zvezda ne pobedi. Pazite koga oni prozivaju, Kokezu, koji je bivši potpredsednik zvezde, Karađzića koji je rođak generalnog direktora zvezde i Pantelića koji je bivši igrač zvezde. 1. Partizan taj koji od 2017. traži VAR i strane sudije, 2. Partizan taj kome su ukradena 6 bodova do sada, 3. Partizan taj koji je pokraden i oštećen protiv napretka, novog pazara, rada, vojvodine i sada zlatibora, 4. Partizan taj koji je pokraden u derbijima, čak i one koje je dobio, apaolutno sve što su napisali je suprotno od istine. Naravno da Partizan dobija najteže podgrupe sa samo 3 moguća protivnika i treći put izvlači protivnika koji je jači od sva 4 zvezdina protivnika zajedno, a iako je Partizan bio povlašćen, dok zvezda nije zadovoljna žrebom jer ako bude Celje nije sigurna da li je Čeferin veći Slovenac ili zvezdaš, nije dobila domaći teren da organizuje večeru, ne zna da li će biti suđenje kao protiv Evrope i Tirane ili kao protiv Omonije. Nije valjda da neko misli da sin Kostadin brani VAR ocu Zvezdanu i njihovoj zvezdi sa sve zvezdinim maskama na Kipru. Dno dna!

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 21.09.2020
12:04

Blamaza?Ja sam cuo za najvecu blamazu zvanu Samrok Rovers

avatar
Consigliere 1927
Monday, 21.09.2020
13:14

VAR ne postoji zbog Partizana. 10 bodova iz 8 kola bi imali..

avatar
Superliga
Sunday, 20.09.2020
23:30

Po principu, zavadi pa vladaj. Ali nece moci!!!

avatar
svojnasvome
Sunday, 20.09.2020
23:14

Xaxaxa niste pokradeni nego ste rastoceni u više derbija unazad, bez postignutog gola.....na nekim niste ni sutnuli u gol.....za smenu smo i mi, ali u sudijskoj su sve provereni navijači zvezde, bivši članovi vase skupštine, tvoj sin je u komisiji za var....penal u kruševcu je od svih sudija u analizi ocenjen kao čist a to što ti trabunjas je samo pritisak.....pre ovog sumnjivog penala je partizanu poništen čist gol i bilo bi ubedljivije da je priznat.....nadam e da će na osudu naići i tvoje obraćanje kao što je partizanovo....a ako e dobro sećam 35 klubova je ocenilo sudjenje kao dobro, tvojih naručenih klubova .....pa ne znam kako ce sada glasati xaxax, da je loše? dal zbog penala il ponistenog gola? U novom pazaru je partizan oštećen jer nije sviran penal zbog udarca u glavu miletica u 16......frka a? Nema LS a veliki troškovi....gura laković al ne ide

avatar
TSM
Sunday, 20.09.2020
23:14
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 20.09.2020
23:14

A ni ovi ne pominju da je Partizanu poništen čist gol,... Zanimljivo

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 21.09.2020
11:33

Гол из огсакда није чист.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 21.09.2020
13:15

Nije cist gol i ne vidi se, kako mozes da tvrdis tako nesto kamera na 25 metara, a igraci u liniji. Sta je tu cisto, dokle ce te se pravdati...

avatar
Александар_НС
Sunday, 20.09.2020
23:14

По ко зна који пут кажем: преорати све фудбалске терене и посејати кукуруз, више ћемо користи имати. Ово више нема смисла...

avatar
Shadows
Sunday, 20.09.2020
23:13

Da li bi imate oci... Partizan je pokraden ponisten cist gol a dodeljen diskutabilan penal koji moze I da se promasi.Degenek kme kme

avatar
Bojan Samardzic
Sunday, 20.09.2020
23:13

A, mislio sam da traze Mrkelinu ostavku...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 20.09.2020
23:11

poDredsednik FK Partizan Hahaha NapreDku Hahaha beZSkrupulozne :-D