Zvezdino šampionsko iznenađenje za navijače: ''Nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.05.2019.
14:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U danu kada Zvezda slavi novu šampionsku titulu, klub je svojim navijačima priredio još jedno prijatno iznenađenje.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je na klupskom sajtu predstavio svoju novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije kluba, koja, kako je najavljeno, izgleda mnogo atraktivnije i uz bogatiju funkcionalnost.

Ovo je ujedno i sjajna uvertira za večerašnje Zvezdino šampionsko slavlje koje počinje u 18 časova na ''Marakani'', pred meč poslednjeg kola protiv Napretka.

Tim povodom, u nastavku pogledajte i detaljno objašnjenje šta navijači mogu da očekuju od nove aplikacije.

''Od nove verzije u prvi plan stavljamo najvernije članove, donosimo im ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite sledeće opcije.
 
Uz novi 'meč centar' nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, uživo komentari i najvažniji momenti biće tu u okviru aplikacije.

Takođe, od sad imate jedinstvenu prilikuda i vi učestvujete u kreiranju sadržaja koji će biti u okviru aplikacije. Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.
 
Kao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. Razmenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vestima, koristeći novu i unapređenu opciju za komentare.

Uključite obaveštenja i prvi saznajte sve nove vesti u vezi sa crveno-belima i ne propustite najzanimljivije akcije dok pratite uživo utakmicu. Kao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vesti, ali u potpuno redizajniranoj FK Crvena zvezda aplikaciji'', navodi se u saopštenju, a gde možete preuzeti novu Zvezdinu aplikaciju pogledajte na klupskom sajtu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke