Zvezdino rešenje - velika prodaja "gasi požar", ko je prvi na listi za odlazak?

Autor: Ivan Cvetković
petak 05.06.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Na Marakani suočeni sa teškim izazovom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nakon što je Crvena zvezda najavila smanjenje troškova u tekućoj sezoni, na Marakani uveliko razmišljaju kako da popune budžet za narednu.

Sportski žurnal u štampanom izdanju donosi informaciju da Zvezda razmišlja o jednoj velikoj prodaji kako bi rešio potencijalni problem na relaciji igrački kada - uprava kluba.

Kao prvo ime navodi se Njegoš Petrović, momak koji je stigao iz Rada pre samo godinu dana mogao bi da popuni kasu "crveno-belih" koji su pre pandemije tražili obeštećenje u vrednosti od četiri do pet miliona evra pošto deo pripada i Radu.

Posebno je Petrović procvetao dolaskom Dejana Stankovića koji ga je svojevremeno, još kao člana tima sa Banjice, preporučio Interu.

Zvezda i dalje veruje da bi u slučaju prodaje 20-godišnjeg veziste mogla da popuni finansijske rupe nastale ove sezone.

Baner 3

U tom slučaju tandem vezista na Marakani naredne sezone činili bi Veljko Nikolić i Seku Sanogo koji polako ulazi u takmičarski ritam.

Nepopularna, ali očigledno neophodna mera...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 05.06.2020
15:52

Napravicete najvecu glupost ako njega sad prodate jer n jemu cena moze samo da skace.

avatar
barbaroga
Friday, 05.06.2020
11:01

Da popune finansijske rupe nastale ove sezone!? Pa cek malo, sta bi bilo da kojim slucajem nismo usli u LS? Nema tu leba dok ne dodje privatni kapital. Ovo su teske muljacine u pitanju.

avatar
deki trbic
Friday, 05.06.2020
09:58

Jeste, bas ce neko dati tolke pare za jednu solidnu sezonu, pogotovo igracu koji nema EU papire....smesno xD ovo ne pisem samo zato sto ne navijamz a zvezdu, vec PARTIZAN....samo sam realan da nasi igraci iz nase lige ne mogu tolko da vrede.

avatar
Dorotej
Friday, 05.06.2020
14:19

Nije problem što ti navijaš za Partizan, nije problem da li je realna visina transfera (verovatno nije). Problem je da Zveza prodaje igrače koje ne bi smela da bi davala platu strancima koji nemaju kvalitet i koje posledično niko neće da kupi.

avatar
deki trbic
Saturday, 06.06.2020
19:04

to je problem onda do uprave i kluba sto to dozvoljava...ali realno kao da Pavlovic vredi tih 10+ miliona, tako ni ovaj ne vredi te pare...malo realnost za nase igrace xD

avatar
mihmar
Friday, 05.06.2020
14:44

Osim ako kojim slucajem se pokazu u Evropi