Zvezdino poluvreme za povratak na vrh tabele

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
20:54
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion će prenoćiti na vrhu tabele, posle rutinske pobede nad šabačkom Mačvom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 10. kola Linglong Superlige, Crvena zvezda je na stadionu ''Rajko Mitić'' savladala Mačvu rezultatom 3:1.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već tokom prvog poluvremena. Zvezda je povela u osmom minutu golom Tomanea, pošto je prethodno Kanjas šutirao sa dvadesetak metara, a Puletić odbio loptu do Zvezdinog napadača, koji je na pravi način, iskosa sa desne strane, završio akciju - 1:0.

Zvezdina inicijativa se nastavila, a na drugi gol se čelalo do 32. minuta. Tada je Radživ Van la Para odlično kroz sredinu proigrao Bena u kaznenom prostoru gostiju, a ovaj je potom lako obišao golmana gostiju i sproveo loptu u mrežu - 2:0.

Samo pet minuta kasnije, mreža Šapčana se još jednom zatresla. Gajić je ovoga puta pokušao a desne strane, Puletić ponovo kratko odbija loptu, slično kao kod prvog gola, a Kanjas je osvaja i pogađa za 3:0.

U nastavku Zvezda je ''povukla ručnu'', rutinski je odrađivala posao, a Šapčani su to iskoristili da stignu do počasnog gola u finišu meča. Igrao se 83. minut kada je Zvezdin golman Milan Borjan pogrešno procenio let lopte, istrčao je u prazno, a Mijailović iz neposredne blizine pogađa nebranjenu mrežu - 3:1.

Ovo je Zvezdina osma pobeda iz devet odigranih mečeva, a Mačva je ostala na dnu tabele sa samo tri osvojena boda iz 10 kola.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić (Pankov od 61.),Vulić, Ivanić, Kanjas (Petrović od 82.), Van la Para, Ben, Van la Para, Tomane (Krstović od 72.).

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić (od 71. Božić), Jovanović, Jevtić, Marić (od 57. Šušnjar), Ašćerić, Mijailović, Jeremić (od 46. Stevanović), Milosavljević.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 29.09.2019
04:42

Zhvaljujem se strucnom kadru i igracima macve na punom razumevanju i ljudskoj saradnji.

avatar
Realni Arthur
Saturday, 28.09.2019
22:02

Posto nisam stigao da gledam prvo poluvreme, ne mogu da imam neko misljenje o igri, jer je u drugom i nije bilo, ali posle 3 0, i uzimajuci u obzir utakmicu koja nas ceka u LS u Utorak, onda ajde, razumljivo, mozda! Imam utisak da smo prosli mozda jedan od losijih perioda u formi, i to bez nekih jakih posledica (nesrecno izgubljeni derbi, zapamtite, to bi glatko ostalo 0 :0, ali neka). Prvi smo, i lagano ulazimo u formu, ali boli me dusa zbog Bena, ja ne znam kako je odigrao prvo poluvreme ali zato u drugo pa jedinog kojeg sam gledao da se trudi, a ovaj La Para, pa Ivanic, mislim da ljudi znaju da igraju, imaju lucidnost ali nemaju bre srca, nekako lezerno, laganica bez naboja. Zato, nije lose, ajmo momci glavu gore i srecno u Utorak.

avatar
gorango
Saturday, 28.09.2019
22:18

Ben izdominirao...jako nam fali u lS.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 30.09.2019
22:47

Tog Bena ste terali iz kluba, a kada vam je Terza Mađija doveo "pojačanja" Garsiju i Van La Prevaru onda vrati se Muhamede sve ti je oprošteno.

avatar
Mr. Picolo
Sunday, 29.09.2019
11:20

Verovao ili ne, ovo je Ivanićeva najbolja partija od kada je došao, Ben je pokidao, a La Para je bio jako zanimljiv za gledanje, mislim da od njega tek sledi ono najbolje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
21:01

Nakon javora, radničkog, mladosti, spartaka, vojvodine, voždovca zvezda nastavlja niz golova sami sa peterca i penala i poklon golmana i protiv mačve. Prvi gol golman mačve odbija loptu na 5m od gola i osim napdače zvezde niko da isprati, drugi gol napadač zvezde prolazi pored štopere mačve i maše im, treći gol golman laganu loptu odbija na nogu zvezdinom igraču, a i pre toga još jednom spusta visoku loptu zvezdinom igraču. Nakon sramotnog zalaganja u prvom rešili su da se rezultatski ne obrukaju poptuno i zaigrali kako mogu i dobili drugo poluvreme protiv zvezde. Inđija je pokradena, a Partizan je zvezdu naterao da još uvek Sumira utiske s derbija, eto to su tih 9 zvezdinih utakmica u SL - šampionski, nema šta.

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 29.09.2019
01:31

Pa fudbal se i igra tako da nadmudris protivnika, nateras ga na gresku, ne razumem tvoj komentar.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 30.09.2019
22:45

Da nadmudriš da, pa i da nateraš na grešku, a ne da protivnik greši bez razloga. Sve golove koje je zvezda dala u SL osim iz dva nepostojeća penala protiv Inđije dala je neiznuđenim greškama protivnika, znači kako su naterali protivnika na primer kod prvog gola protiv voždovca da 8 igrača voždovca stoje sami kod prekida, a da dva zvezdina igrača stoje sami i čekaju loptu na drugoj stativi dok još 2 zvezdina igrača ulaze kroz sredinu i biva situacija bukvalno 4 zvezdina igrača sama ispred golmana. Nismo mi ovce.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 29.09.2019
04:44

Zamisli da ti volis partizan koliko mrzis nasu Zvezdu, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican.

avatar
Čeki
Saturday, 28.09.2019
21:00

Ne mozemo bez primljenog gola pa to ti je.

avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 29.09.2019
05:53

Voša ima bolju gol-razliku od nas.

avatar
Südkurve München
Saturday, 28.09.2019
20:56

🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝