Zvezdino pojačanje na čekanju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
09:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Crveno-beli sigurno neće realizovati željeni transfer pre početka priprema iako je dogovor sa igračem praktično postignut.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni lider domaćeg šampionata "upaliće motore" i započeti pripreme za prolećni deo sezone 9. januara.

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da će do prozivke Vladana Milojevića uspeti da završe barem jedno pojačanje i sve je delovalo da stvari idu u pozitivnom pravcu.

Krilni fudbaler Antalijespor Milan Jevtović (24) voljan je da se priključi crveno-belima posle sjajne sezone u Rozenborgu ali transfer neće moći da bude realizovan pre 10. januara.

Prvo Zvezdino pojačanje u zimskom prelaznom roku "koči" situacija u Antaliji jer taj turski klub trenutno funkcioniše pod odlazećom upravom koja nema ingerencije da donosi odluke o prodaji igrača.

Formiranje nove uprave trebalo bi da bude obavljeno nakon Skupštine zakazane za 10. januar a Milan Jevotović do tada sigurno ostaje član turskog superligaša.

Nakon pomenutog datuma novo klupsko rukovodstvo Antalije trebalo bi da razmotri koji fudbaleri nisu potrebni za nastavak sezone posle čega bi Jevtović mogao da dobije zeleno svetlo za prelazak u Crvenu zvezdu.

Podsećamo da se prethodnih nedelja pisalo da će crveno-beli za slobodu kuma Branka Jovičića platiti 600.000 evra ali treba sačekati sredinu januara kada bi transfer konačno mogao da bude kompletiran.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke