Zvezdino neočekivano pojačanje pred Napoli!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li je ovo Zvezdin ''kec iz rukava'' sutra protiv Napolitanaca?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda obavlja poslednje pripreme za sutrašnji spektakl na našem najvećem stadionu proiv Napolija, a trener Vladan Milojević dobio je ovih dana i veliku pomoć u taktičkoj pripremi utakmice.

Naime, generalni direktor kluba Zvezdan Terzić otkrio je u intervjuu ''Novostima'' da se i Siniša Mihajlović aktivno uključio kako bi što više pomogao svom nekadašnjem klubu u otkrivanju svih slabosti Anćelotijeve ekipe.

''Posebno se zahvaljujemo Mihajloviću koji se već deset dana stavio potpuno na raspolaganje Crvenoj zvezdi što se tiče pomoći, taktičke pripreme. Pruža nesebičnu pomoć treneru Milojeviću'', izjavio je Terzić.

Ne treba ni isticati koliko dugo je Mihajlović što kao igrač, što kao trener u Italiji, odlično je upoznat sa kvalitetima Napolija, a činjenica da je ovog leta slobodan posle neuspelog angažmana u lisabonskom Sportingu daje mu prostora i da pomogne Zvezdi u pokušaju da ostvari istorijski cilj - prvu pobedu u Ligi šampiona.

Naravno, treba naglasiti i da je aktuelni šef struke crveno-belih Vladan Milojević od dolaska na tu funkciju već pokazao svoje vrhunske kvalitete i u duelima sa velikim evropskim ekipama.

To ni Terzić ne propušta da istakne, uz nadu da će Milojević na klupi Zvezde ostati mnogo duže u odnosu na trajanje važećeg ugovora.

''Milojević je učinio mnogo, mnogo da se realizuju naši planovi. Potpuno se uklapa za ono što je potrebno Zvezdi i kao stručnjak, ličnost, karakter i kao čovek.

Tu sam pogodio i tu me Bog pogledao kao najvećeg srećnika. Sa sportskim direktorom Mrkelom dopunjuje se fenomenalno. Misle kao blizanci, mnogo vremena provode zajedno, isto gledaju na fudbal, obojica imaju gospodske manire, jak karakter i veruju u ono što rade.

Milojević ima ugovor do 2020, voleo bih da ostane mnogo duže'', poručio je Terzić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 17.09.2018
17:42

Hvala doktore!

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 17.09.2018
12:11

Sve čestitke Mihi ali,ovde u stampi kažu,od 14 okršaja sa Napolijem ni jedan MIha nije dobio.Čak se navode i neki teži porazi.Naravno,mišljenje njegvo može se čuti a i nemora se prihvatiti.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.09.2018
10:20

Hvala ti Sinisa za sve ti si oduvek bio deo nje, Zvezde Crvene.