Zvezdino dete i bivši član Juventusa na treninzima Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.07.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Hoće li "crno-beli" reagovati?

screenshot: streamable
screenshot: streamable

Povezane vesti

Na treninzima Partizana se pojavilo novo lice.

Telegraf prenosi da je nekadašnji član Juventusa Luka Marković priključio prvom timu "crno-belih" sa kojim će održavati formu.

Marković ima 20 godina, trenutno je član Krotonea i igra na poziciji napadača.

U pitanju je fudbaler koji je svoj fudbalski put započeo u Crvenoj zvezdi, ali je u mlađim kategorijama promenio klub i stigao u Čukarički gde je i privukao pažnju skauta.

Pre skoro tri godine je potpisao profesionalni ugovor sa Krotoneom u čijem je dresu zadivio predstavnike Juventusa koji su ga i doveli na pozajmicu u svoj mladi tim (Primavera) pre dva leta.

baner

Tokom sezone je odigrao 26 mečeva za mladi tim torinskog velikana, postigao šest golova, ali nije bio zadovoljan minutažom, pa je prošlog leta pozajmljen gradskom rivalu Torinu.

Pozajmica je istekla 30. juna, pa se Marković, i dalje član Krotonea, sada našao na treninzima Partizana koji je bio zainteresovan za njegove usluge i pre godinu dana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 11.07.2020
13:28

I još jednom, posle (eventualne) prodaje Sadika, osim 2 špica, npr, Gomeš, Mrkajić, možda vraćanja Nikolića i priključivanja prvom sastavu Arambašića, možda bi trebalo prihvatiti (ako bude) dobru ponudu za Sumu (ne ispod 8m), pa vratiti Pantića (ako još može), platiti Đuričića i dovesti Zličića (koji igra i polušpica, sve radi u pokretu, moderan igrač, za veći klub), plus - vratiti Nemanju Mihajlovića i stvoriti uslove da se lako prebrodi eventualna prodaja Stevanovića koja će uslediti za najviše godinu dana. Svi navedeni su - vrhunski talenti i nivo LŠ, a mogu se dovesti za manje od pola koliko bi se dobilo za Sadika i Sumu.

avatar
magister
Saturday, 11.07.2020
11:08

Slaba kopija Mitrovića.
Dobri kandidati za špica:
za dovođenje već naši
Rikardo Gomeš 2.8m Nikolić
Danijel Aleksić 2.4m Arambašić
Momčilo Mrkaić 0.5m Štulić
Matić

avatar
komentar
Friday, 10.07.2020
16:40

Otego stomačinu

avatar
Südkurve München
Friday, 10.07.2020
14:06

Grobar od kad zna za sebe - kao Stojkovic, Zdjelar, Miletic, Ozegovic