Zvezdinih odličnih 20 minuta, a onda...

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.10.2018.
21:27
Izvor: Sportske.net

Nažalost, Liverpul je poveo protiv Zvezde iako srpski šampion za sada ostavlja mnogo bolji utisak nego protiv PSŽ-a.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

U meču trećeg kola Lige šampiona, Liverpul je u 20. minutu poveo protiv Crvene zvezde sa 1:0.

Akciju je započeo Šaćiri, koji je proigrao Robertsona na levoj strani, ovaj centrirao za Firmina u ''srcu'' kaznenog prostora, koji najpre driblingom vara posrnulog Krstičića, a onda šalje precizan šut u Borjanovu mrežu - 1:0.

Samo tri minuta ranije, moglo je da bude obrnuto. Ebisilio je tada odlično izveo korner sa desne strane, pronašao je Babića koji šutira sa desetak metara, ali nažalost, zamalo neprecizno.

Zvezda je ostavila veoma dobar utisak do primljenog gola, nije se povukla, čak je u prvih 10 minuta imala terensku inicijativu...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 24.10.2018
21:59

Dve glupo izgubljene lopte u prvoj trećini terena, što je u fudbalu nedoopustivo i dva olako primljena gola. Možda sam subjektivan, ali mislim da Liverpul nije toliko bolji koliko rezultat pokazuje.

avatar
ISTINA BOLI
Monday, 12.11.2018
19:30

Ne znam sta kome vise nije jasno? FKP i FKCZ su DRZAVNI KLUBOVI,oba kluba mogu da posluju pozitivno,iz prostog razloga,sto smo talentovana nacija za sport uopsteno i sto se kroz prodaje igraca moze zaraditi,a jos ako se zaradi od evropskih takmicenja,jos bolje. E,pazi sada,oba kluba posluju u minusu uvek iz prostog razloga,sto sve to sto se zaradi,ode ko zna kome,tj mozemo pretpostaviti kome i onda ostane nesto malo,to se da kome mora da klub nastavi da funkcionise i to je cela tajna. Realno,za drzavu Srbiju,najbolje bi bilo ugasiti oba kluba,prodati njihovo zemljiste za ogromne pare (po slobodnoj proceni,moze se uzeti oko 300m eura) i za te pare se moze izgraditi 10 veoma ozbiljnih fabrika,koje ce zaposljavati 30k ljudi i koje ce raditi pozitivno,ali to se nece desiti iz 2 razloga. Prvi je,sto nijedna vlast to sebi nece uraditi,jer bi sutra bili svrgnuti sa vlasti,a druga je,cak i kada bi se na neki neverovatan nacin odrzali na vlasti,onda bi te pare uzeli sebi,tj uzeli bi 280m,a 20m bi ulozili u neko zdravstvo i o tome pricali 3 meseca na svim televizijama. Otisao sam predaleko,ali mislim da sam dovoljno objasnio. Sportski pozdrav!

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 24.10.2018
21:52

Ako ovako hrabro Zvezda nastvi ne treba se iznenaditi i da postigne gol.

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 24.10.2018
21:38

Odlična Zvezda bez obzira na glupo primljen gol. U svakom slučaju vrlo hrabro od Zvezde, što me je priznajem veoma prijatno iznenadilo.
Ovo samo dokazuje da i protiv velikih klubova može da se igra. Potrebno je samo malo više samopoštovanja, a Zvezda ga večeras očigledno ima.

avatar
Wasqe
Wednesday, 24.10.2018
21:34

Stojković unosi sigurnost u redove protivnika.