Zvezdini strelci ne traže ''dlaku u jajetu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.06.2018.
22:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Slažu se sa ocenom svog trenera.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas u Užicu odigrala prvu kontrolnu utakmicu na aktuelnim pripemama za novu sezonu. Protiv selekcije Užica trijumfovala je sa 2:1, a golove za crveno-bele postigli su Branko Jovičić i Nemanja Milić.

I jedan i drugi, poput trenera Vladana Milojevića, naglašavaju da rezultat u voj fazi priprema uopšte nije bio bitan.

''Izlazimo iz teškog perioda, ali prvi deo priprema je uvek takav. Znali smo šta nas čeka, šef nam je rekao da će biti dosadno i puno svog trčanja.

Rezultat nije bio u prvom planu, najbitnije je da smo se dobro istrčali i da smo spremni za drugi deo priprema u kojem ćemo iskoristiti te četiri utakmice da se pripremimo za kvalifikacije.

Gol koji sam dao nije mi u prvom planu, važno je da su svi zdravi i da se niko nije povredio, da smo se istrčali po 45 minuta. Međutim, nedostajali su nam Pešić i Gobeljić'', našalio se Jovičić u izjavi za klupski sajt.

Nemanja Milić ne krije da Zvezda može mnogo bolje od ovoga što je pokazala danas, ali prioritet je ovog puta bilo nešto drugo.

''Pripreme su bile naporne, dva puta dnevno smo trenirali i teške su nam noge. Tako mora da bude ako želimo da napravimo rezultat ove sezone. Stigla su pojačanja i polako se uklapaju, verujem da ćemo biti spremni do prve kvalifikacione utakmice.

Ovo je bila trening utakmica i najbitnije nam je bilo da se istrčimo i vidimo kako stojimo. Može i bolje, ali ne treba tražiti dlaku u jajetu. Kod gola mi je Bainović odlično asistirao, hvala mu, meni nije bilo mnogo teško da zatresem mrežu'', zaključio je Milić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke