Zvezdini stranci za nova tri boda!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.11.2019.
17:50
Izvor: Sportske.net

Pobeda Crvene zvezde u Novom Sadu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Danas je u okviru 15. kola domaćeg prvenstva ekipa Proletera iz Novog Sada dočekala Crvenu zvezdu, a gosti su izašli kao pobednici.

Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, da bi Garsija i Boaći doneli pobedu gostima u drugih 45 minuta za 0:2 (0:0).


Počelo je sporo, obe ekipe nisu imale šanseu prvih 15-ak minuta utakmice, da bi prvo pripretio domaćin preko Jovanovića koji je šutirao preko gola.

Crvena zvezda je ozbiljnije krenula ka golu domaćina od 20. minuta, prvo je Pavkov zakasnio nakon dodavanja Garsije, da bi par miuta kasnije Pavkov pokušao nakon centaršuta Rodića da ugrozi gol, ali je Petrić dobro intervenisao.

U nastavku Crvena zvezda stiže do prednosti u 59. minutu utakmice.

Tada je akcija crveno-belih tekla po levoj strani, Rodić je uposlio Simića koji proigrava Garsiju, a Argentinac je bio siguran za 1:0.




U igru je u 81. minutu ušao Milan Jevtović i nastavio je tamo gde je stao protiv Proletera prošle sezone na samom kraju kada je bio strelac jedinog gola za pobedu.

Ovoga puta je uspeo da naniže nekoliko fudbalera, pa da asistira Boaćiju za konačnih 2:0.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 02.11.2019
23:44

Zvezda iz sampionskog hoda u Novom Sadu do tri boda.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
14:03

Nisu baš sve hodali, malo su i potrčali.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.11.2019
15:42

Igraci Vojvodine su na stadionu JNA igrom pukog slucaja zaboravili da trce, ali samo nastavi da pratis mene i Zvezdu jer mnogo si nam talican.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
19:02

Nije pomoglo ni to što su Gajić, Rodić i Marin bili sami na centaršutu celo poluvreme, pogotovo Marin koji se nacentrirao, ni to što je Pavkov bio u 3 napada sam, skroz sam u petercu i na 5-6 metara od gola nego je morao desni bek Proletera da nestane i da ostavi Simića samog da dođe skoro do stative, a kada je već Garsija promašio loptu uklizao je drugi odbrambeni igrač Proletera. Drugi gol preslikan samo što štoper nije hteo da startuje već je pustio Jevtovića, a Boaći nije bio sam nego je "samo" bio ispred igrača Proletera na par metara od gol linije. Ni to nije bilo dovoljno Crvenoj 5-okraki nego je dobro nam poznati Grujić sa svojim pomoćnicima morao da ima svoj šou pa je oprostio dva žuta kartona Milunoviću prvi kada je zaustavio kontru povlačenjem protivnika, a drugi kada je kraj aut linije namerno šutnuo protivnika bez ikakve šanse da dođe do lopte, zatim je na asistenciju pomoćnika izmislio ofsajd proleteru u lepoj šansi za gol, a potpuni šou je bio videti izraz njegovog lica kada ga je lopta nakon proigravanja igrača Proletera pogodila u šesnaestercu Crvene 5-okrake pa je po novim pravilima prekinuo igru, ali umesto loptu proleteru dao je loptu 5-okraki u njenom šesnaestercu i jasno pokazao svima da za 5-okraku važe drugačija pravila. Nakon krađe protiv Inđije, Napretka i rada kao i golova gde su usamljeni, neometani ili uz asistencije i egzekucije protivnika protiv javora, radničkog, spartaka, mladosti, vojvodine, voždovca, mačve, radnika, tsc- i takođe rada jasno je da cirkus i dalje radi: 0 regularnih golova, -10 bodova zbog komentarisanje suđenja predsednika, generalnog direktora, sportskog direktora, golmana i štopera.

avatar
Sunday, 03.11.2019
06:08

Druže nađi neki hobi...nisi više nikome zanimljiv.

avatar
Gojko Lemic
Sunday, 03.11.2019
13:54

Kingu idi na vojni pasnjak i placi,tu vam je mesto za zalost.