Zvezdini reprezentativci ponosni, zahvaljuju stručnom štabu i klubu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.11.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Momci kojima je v.d. selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić naknadno uručio pozive u nacionalni tim osećaju se ponosno i zahvaljuju svom klubu.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Juče je vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odlučio da uruči još tri naknadna poziva za turneju po Aziji, pa će se tako na okupljanju u Staroj Pazovi pojaviti Nenad Krstičić, Nemanja Radonjić i Andrija Živković.

Zvezdin dvojac juče je imao obaveze u domaćem prvenstvu ali je spreman da se priključi nacionalnom timu i pokaže da Mladen Krstajić nije pogrešio.

"Izuzetno mi je drago što se vraćam u reprezentaciju Srbije, za svakog fudbalera je najveći uspeh da igra za svoju zemlju. Srećan sam što ću biti deo predstojeće turneje po Aziji i nadam se da ćemo i Radonjić i ja dobiti šansu da zaigramo na nekoj utakmici", kaže Nenad Krstičić.

Beograđanin je bio član nacionalnog tima u vreme dok je Siniša Mihajlović predvodio reprezentaciju Srbije, a dolazak u Crvenu zvezdu omogućio mu je da rehabilituje karijeru.

"Zvezda mi je mnogo pomogla od početka sezone, trener Milojević mi je dao kontinuitet u igri i zahvaljujući tim utakmicama ušao sam u formu. Zaista veliku zahvalnost dugujem Crvenoj zvezdi što me je vratila u život", rekao je Krstičić.

Prvi put je u karijeri poziv u "A" selekciju dobio mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić.

"Ove jeseni mi se dogodilo zaista mnogo lepih stvari. Od toga da sam sa Zvezdom ušao u Ligu Evrope do ovog poziva za nacionalnu selekciju. To je veliki iskorak u mojoj karijeri i na ovaj poziv gleadm kao na priliku za dokazivanje", ističe Radonjić.

Brzonogi krilni napadač složio se sa Nenadom Krstičićem oko toga da je stručni štab Crvene zvezde odradio veliki posao u čitavoj priči.

"Sigurno velika zasluga za moje dobre igre ide i stručnom štabu i mojim saigračima iz ekipe, svi mi od prvog dana kada sam došao u Zvezdu zaista mnogo pomažu. Prilika da zaigra za 'A' selekciju je izuzetna čast za svakog, a posebno za mladog igrača. Verujem da će me svi saigrači lepo prihvatiti i da ću opravdati očekivanja", zaključio je Radonjić.

Mladen Krsajić će danas okupiti reprezentativce u Staroj Pazovi, a 10. i 14. novembra na programu su mečevi sa selekcijama Kine i Južne Koreje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 06.11.2017
15:30

Radonnjic i Krsticic su dva daleko najbolja igraca u nasoj Super Ligi, a Krstajicu skidam kapu do zemlje sto je imao hrabrosti da ih pozove u A selekciju Srbije s obzirom da tamo Zvezdasi nisu pozeljni.

avatar
indija durot
Monday, 06.11.2017
15:08

Poklopili se menadzerski uticaji sa zasluzenim pozivima za zileta,sms a,radonjica...Samo da sada ne bude pritiska na ovim mladim igracima,oni nista nisu krivi..

avatar
Vanja Grubač
Monday, 06.11.2017
14:20

Treba da se prodaju pa ne čudi poziv.Meni je sada mnogo jasnije-Muslin je bio solo igrač i za keš je zvao ko plati.Verovatno je Terza hteo da ih ovaj pozove za dž i morao je da leti.Očekujem poziv za Negića i Mrkelu a kad malo udje u formu i Perica Ognjenović i Rambo Petković bi mogli da dobiju šansu.Neka sada neko objasni onima što su izborili plasman u Rusiju da treba da idu Radonjić,Savić i Krstičić.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 06.11.2017
15:41

Sad su tek dosli tako da se niko ne prodaje smesan si kao cirkus :)

avatar
Vanja Grubač
Monday, 06.11.2017
17:23

Tek ćeš da vidiš.

avatar
Jovan Lučić
Monday, 06.11.2017
11:13

Bravo za Radonjica, zasluzio je u potpunosti

avatar
СанМаркос
Monday, 06.11.2017
11:10

Radonjic i Zivkovic su ogroman potencijal za nasu reprezentaciju. Izuzetno prodorna krila. 4-2-3-1 gde su oni krila, prednji vezni SMS a iza Matic sa jos nekim, to moze biti vezni red za postizanje ogromnih uspeha. Da su oni kojim slucajem Englezi, Holandjani, Francuzi...od naredna 3 evropska i 3 svetska uzeli bi bar 2 medalje zahvaljujuci ovim igracima. Naravno, FSS to nece uraditi jer su nama bitne samo pare.. samo reket, ugradjivanja... nas fudbal je primer najruznijeg oblika korupcije.

avatar
DR DRE
Monday, 06.11.2017
15:19

Bas tako- Matic i Maksimovic.

avatar
Amar Zornic
Monday, 06.11.2017
11:00

Odmah menadzerski uticaj , da se razumemo Zvezdas sam veliki al ova dvojica nisu zasluzila repku pre Makse , Gajica , Spajica ... i mnogih drugih , lista je dugacka . Savic koji je u trenutno naj formi jedini zasluzuje iz CZV da podje

avatar
DR DRE
Monday, 06.11.2017
12:26

Spajic je povredjen.

avatar
Amar Zornic
Monday, 06.11.2017
18:03

A la revolt komentar Gajic , Maksa .. sulejmani XDD

avatar
Amar Zornic
Monday, 06.11.2017
16:44

E a brate komentarises li ti na mondu ponekad , ima neki lik iste komentare ostavlja poput tebe xaxaxa

avatar
DR DRE
Monday, 06.11.2017
12:29

Tacnije, bio je povredjen, hocu da kazem da izlazi iz povrede isto kao i Radoja. Basta, Gajic, Spajic (mozda Pejcinovic, sigurno pre Vukovica, a apsolutno svi koji iole prate rusku ligu znaju o cemu pisem i slozice se sigurno sa mnom), Maksimovic i moj miljenik, verovatno znas i koji:-D