Zvezdini omladinci počeli pripreme, Puača najavio pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.01.2019.
19:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dva dana nakon što je Vladan Milojević obavio prozivku na stadionu "Rajko Mitić", pripreme za prolećni deo sezone započeli su i Zvezdini omladinci.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi trener omladinske selekcije FK Crvena zvezda Nikola Puača obavio je danas prozivku na kojoj je bilo 24 igrača.

Zvezdini omladinci igrali su minule jeseni u grupnoj fazi Lige šampiona, a pred nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu šef struke otkriva šta će biti prioriteti.

"Ciljevi u narednih šest meseci ostaju nepromenjeni. Sa jedne strane, fokusirani smo na razvoj i pripremu igrača za seniorski tim, dok su sa druge takmičarske ambicije. Želimo da odbranimo titulu i tako izborimo i drugu godinu u Evropi", kazao je Puača za klupski sajt.

Naslednik Bratislava Živkovića na raspolaganju ima igrače rođene 2001. godine, a prvog dana priprema najavio je i nekoliko pojačanja.

"Proleće dočekujemo bez velikih promena u igračkom kadru i fokus u nastavku prvenstva biće kao i do sad na igračima rođenim 2001. godine. Očekujem ipak, da u narednih nedelju dana stignu dvojica ili trojica novajlija", dodao je trener Zvezdinih omladinaca.

Crveno-beli nakon šesnaest prvenstvenih kola zauzimaju treće mesto na tabeli Omladinske lige Srbije sa 35 osvojenih bodova. Bod više od Crvene zvezde na polusezoni imaju Vojvodina i Čukarički, a za petama ekipi Nikole Puače nalazi se Brodarac koji ima 34 boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke