Zvezdini omladinci ''kao zapete puške'', Napoliju se loše piše?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.09.2018.
11:26
Izvor: Sportske.net

Već u 16 časova počinje premijerna utakmica Zvezdine U19 ekipe u grupnoj fazi Lige šampiona.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Spektakularni fudbalski program za navijače Crvene zvezde danas počinje u 16 časova, kada će omladinci crveno-belih dočekati ekipu Napolija u prvom kolu U19 Lige šampiona.

Utakmica se igra na Banovom brdu, Zvezdini fudbaleri očekuju da će navihali i njih podržati u velikom broju, iako je centralni događaj u 21 čas, kada se na ''Marakani'' sastaju seniorske ekipe Zvezde i Napolija.

Kada su u pitanju omladinci, srpski šampion biće pojačan Dejanom Joveljićem i Aleksom Terzićem koji su ranije bili priključeni prvom timu, a trener Bratislav Živković optimistički dočekuje današnji dvoboj.

''Novo iskustvo i novi izazov za nas. Prilika da odmerimo snage sa najboljim timovima Evrope i vidimo gde smo. Nadam se da će igrači u meč ući slobodno i bez straha, bez obzira što smo jedna od najmlađih ekipa u ovom takmičenju.

Momci su veoma motivisani i jedva čekaju prvi sudijski zvižduk. Rekao sam im da u meč uđu rasterećeno i pokažu talenat i takmičarski duh, a rezultat neka bude rezultat pruženog na terenu.

Priželjkujemo pobedu i tri boda, međutim, nećemo biti nezadovoljni ni remijem s obzirom na to da smo debitanti u ovom takmičenju. Rival je renomirani tim koji u prvenstvu svake nedelje igra mečeve u rangu Lige šampiona. U ovom trenutku jedini problem mogla bi da nam predstavlja njihova fizička dominantnost'', poručio je Živković u izjavi za zvanični klupski sajt.

Dodajmo još i da se karte za ovu utakmicu mogu kupiti na blagajni stadiona Čukaričkog od 10 časova do početka utakmice.

Cene ulaznica su 300 za istočnu, a 500 dinara za zapadnu tribinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke