Zvezdini LAVOVI! Ovako smo ih ocenili...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.10.2017.
21:02
Izvor: Sportske.net

U najkraćem, zaslužili su više, ali neka se ovo vrati u Londonu...

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Borjan 8 - Sjajno je intervenisao u 15. minutu, kada je Arsenal preko Volkota imao prvu veliku priliku na ovoj utakmici, a slično se ponovilo i početkom drugog poluvremena posle pokušaja Nelsona. Sve vreme je davao sigurnost Zvezdinoj odbrani, u potpunosti opravdao očekivanja. Kod primljenog gola, utisak je, nije mogao više.

Stojković 7.5 - Njegova želja i borbenost nikada nije bila u pitanju od početka sezone, pogotovo ne večeras. U defanzivi vodio veliku borbu, u pomenutoj situaciji u 15. minutu dodatno je intervenisao posle Borjanove odbrane i u potpunosti otklonio opasnost. Početkom drugog poluvremena pripremio i veliku priliku za Krstičića, a posebno je do izražaja došao u samom finišu, kada je malo nedostajalo da iznudi i penal.

Savić 7 - Borio se maksimalno, bio je na velikim iskušenjima u nekoliko navrata, ali povreda ga je u drugom poluvremenu sprečila da pruži veći doprinos u večerašnjem meču.

Od 65. Babić 6.5 - Dok je Zvezda bila u kompletnom sastavu, nije bio na većim iskušenjima, ali posle Rodićevog isključenja nije se snašao, kao ni ostatak Zvezdine defanzivne linije.

Le Talek 6.5  - Solidan utisak u većem delu meča, ali bilo je par situacija u kojima je ''ispao'' iz igre, poput tog 15. minuta, ali i kod primljenog gola.

Rodić 6.5 - Tragičar meča. Imao je par propusta u defanzivi, zbog jednog je u 32. minutu i ''požuteo'', a prava posledica toga videla se desetak minuta pre kraja, kada je zaradio i drui žuti karton. Sve ostalo na zadovoljavajućem nivou.

Krstičić 8 - Jedan od najboljih u Zvezdinom timu, ne samo večeras. Potvrdio je i kvalitet i odličnu formu ove jeseni. Uz kvalitetno obavljen posao na sredini terena, treba pomenuti da je pripremio najbolju priliku Boaćiju u prvom poluvremenu, kada je prečka bila saveznik gostiju, a i sam je imao par opasnih pokušaja ka golu Čeha, pogotovo onaj u 52. minutu.

Donald 7 - Uz Krstičića obavio dobar posao na sredini terena, ali je izostao njegov konkretniji doprinos u ofanzivi.

Srnić 8 - Odličan kao i u najvećem broju utakmica ove jeseni. U 31. minutu pripremio sjajnu priliku Nemanji Radonjiću. Početkom drugog poluvremena i sam je opasno pripretio, ali je Čeh odlično intervenisao.

Od 83. Gobeljić - Ušao u najtežim trenucima po Zvezdu, posle isključenja Rodića, ali nije uspeo da spreči poraz.

Kanga 6.5 - Pre utakmice imao je problema sa povredom, tek što je počeo meč dobio je udarac u glavu, što je donekle uticalo da ne bude na onom prepoznatljivom nivou. Mogao je u par situacija u prvom poluvremenu da jednostavnije reaguje, a žaliće se i zbog njegovog nepreciznog pokušaja u nadoknadi vremena kada je mogao da donese izjednačenje posle akcije sa Radonjićem.

Radonjić 7.5 - Pravio dosta problema odbrani Arsenala, u 31. minutu imao veliku priliku kada je Čeh sjajno intervenisao. Brz ''kao munja'', ali nažalost, večeras je izostajao završni pas ili završni udarac u pomenutoj situaciji.

Boaći 7- U 27. minutu imao odličnu priliku da donese vođstvo Zvezdi posle kornera, ali je prečka bila saveznik golmana Čeha. Bolji utisak je ostavio u prvom poluvremenu.

Od 80. Pešić - Nije mnogo vremena proveo na terenu, a kada je Zvezda ostala sa igračem manje, bilo je i sve manje prostora za njega u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wonta
Thursday, 19.10.2017
21:36

Srnic 8? za 80min nije ni jednom probio po boku 3 na 1 on suta a dva igraca se ubacuju? Iskreno Srnic je trebao mnogo ranije da izadje a Pesic da udje ali sta sad...nNazalost ovo ce nas kostati prolaza mozemo dobiti Keln ali Bate nas dobija jooj tako blizu a tako daleko sta znaci jedan bod, a iskreno trebamo biti zadovoljni sto igramo Evropu uopste ali realno nije ovo prva nego treca postava Arsenala.Nije falila borbenost nego hladna glava u kljucnim situacijama treba posmatrati i iz ugla da ovi klinci iz arsenala igraju prve utakmice za klub u evropi i jos u gostima, u sjajnoj atmosferi, pa nisu poklekli.nAli kada poredimo igru ove i prosle godine ma nebo i zemlja da napunimo marakanu protiv Kelna i da ih dobijemo pa sta Bog da protiv Bate-a....

avatar
Markо Đorđević
Monday, 23.10.2017
16:03

Veze nemas sa zivotom...

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 19.10.2017
21:16

Momci su se borili, stvarali sanse i nezasluzeno izgubili. Vratice se to na drugom mestu

avatar
Amar Zornic
Thursday, 19.10.2017
21:10

fina predstava , daj Boye da u revansu bude Ospina na golu ;D