Zvezdini klinci na ceni, stiže ponuda sa Ostrva?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.11.2019.
14:45
Izvor: Sportske.net, Maxbetsport

Mladić je projektovan kao bitan šraf prvog tima u budućnosti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi fudbaleri Crvene zvezde privlače sve veću pažnju skauta širom Evrope.

Nakon što se pojavila informacija da je Sporting iz Lisabona zainteresovan za Stefana Pantovića, svoj interes na Marakani su pronašli i čelnici Totenhema.

Prema pisanju portala Maksbetsport, Sparsi gaje ozbiljno interesovanje za defanzivca "crveno-belih" Strahinju Erakovića.

Pre samo nekoliko dana 18-godišnji fudbaler je potpisao novi ugovor sa klubom koji važi do leta 2023. godine, što će ipak otežati namere engleske ekipe da ga angažuju.

Eraković je član reprezentacije Srbije do 19 godina i ima uslov da dobije radnu dozvolu, ali očekuje se da već u prolećnoj polusezoni dobije priliku u prvom timu Zvezde nakon kaljenja u Grafičaru za koji trenutno nastupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Thursday, 14.11.2019
18:10

Pet i po miliona, drugi deo:-D

avatar
barbaroga
Thursday, 14.11.2019
17:03

Mozda je ovo najveci uspeh Zvezde od raspada SFRJ ali ona Zvezda u vreme Dzaje ne bi ni od koga mogla izgubiti kuci 0:4 .... upravo zato sto su igrali klinci iz zvezdine skole, tipa: Dejan Stankovic, Bosko Jankovic itd. ... i ostali talentovani igraci iz Srbije. Danas ne odigraju jednu utakmicu za seniorski tim vec se prodaju .... Jos bih i razumeo da su klubu potrebne pare po cenu opstanka, ali to nije slucaj. Pa od svih njih su dobili manje pare nego sto je Dzaja dobio za Dejana Stankovica, a sigurno bi bar jedan od njih dostigao taj nivo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.11.2019
20:50

Upravo zato sto su igrali klinci iz zvezdine skole, tipa: Dejan Stankovic iz Teleoptika, Bosko Jankovic i...iiiiii...itd hahaha. Bravo Terzo mađijo :D

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 17.11.2019
17:00

Da, Dejan Stankovic iz Teleoptika u kojem je igrao do fazon 12 ili 13 godine. Da li ima iko normalan na svetu ko misli da Zvezda nije napravila igraca od njega? Onda ni Mesi ni Iniesta, Cavi i svi ostali osim Busketsa nisu iz La Masije. A vrlo bi bilo zanimljivo odraditi slicnu analizu i Partizanove skole. Prakticno je mozda samo jedan od 10 fudbalera prvi kontakt sa loptom imao u klubu, svi ostali su dovuceni sa strane... Nemoj toliko da patis, nije dobro po zdravlje, bez zajebancije... Ili npr, ciji je igrac mali Pavlovic, Partizanov ili Savacijuma iz Sapca? Aj deder objasni nam...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 15.11.2019
12:50

I mene srce boli sto mnogi talentovani igraci koji su ponikli u nasoj skoli fudbala nisu dobili pravu priliku da se pokazu u dresu voljenog kluba.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 14.11.2019
16:08

Zvezdina skola je oduvek radjala najvece talente srpskog fudbala.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.11.2019
20:51

Kao na primer...da se slikamo :D

avatar
Old_school
Thursday, 14.11.2019
16:05

Na zalost, nista nece otezati njihov odlazak. Terza je, tiho, prodao maltene citav tim klinaca koji su prosle god igrali LS. Na kilo. A da ni jedan nije postenu sansu dobio. Prodamo malog Terzica pa na njegovo mesto dovedemo Zandera od 30+ godina??!! Tako ce i ovi zavrsiti.