Zvezdini fudbaleri zovu navijače na proslavu titule

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.05.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kapiten Nenad Milijaš, Slavoljub Srnić i Dejan Joveljič pozvali su Zvezdine navijače da dođu na proslavu šampionske titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sedam utakmica poslednjeg kola Super lige Srbije u sezoni 2017/18 biće odigrano do kraja dana, a samo će novi šampion svoj meč 37. kola odraditi u subotu.

Crvena zvezda je dobila dozvolu da utakmicu sa Voždovcem odigra 19. maja i da u subotu na svom stadionu proslavi 28. šampionsku titulu.

Tim povodom oglasili su se fudbaleri Crvene zvezde koji su pozvali navijače da dođu na "Marakanu" i uživaju u proslavi titule.

"Poslednja i najlepša utakmica u sezoni je pred nama. Željno je iščekujemo već tri nedelje, čini mi se kao da sve traje tri meseca.  Proslavljao sam već tri titule, ali nadam se da će ova biti posebna i da ću je dugo pamtiti. Sigurno će ovo biti najlepša utakmica u sezoni, kruna svega što smo uradili u prethodnih skoro godinu dana i zato zvezdaši, dođite da slavimo", kazao je za zvanični klupski sajt Nenad Milijaš.

Utakmica sa Voždovcem neće imati rezultatski značaj za Zvezdu ali je kapiten Nenad Milijaš poručio da je proslava titule dodatni motiv i da će ekipa ići na pobedu.

Jedan od igrača koji bi na leto mogao da napusti redove Crvene zvezde takođe je pozvao navijače da dođu na proslavu šampionske titule.

"Videćemo po čemu će ova proslava biti posebna. Očekujemo mnogo od navijača, oni  zaista umeju da naprave spektakl. Izuzetna je čast igrati pred njima, a još veće zadovoljstvo pred njima u rukama držati pehar namenjen najboljem u državi. Verujem da ćemo se nakon naporne sezone i uspeha koji smo ostarili svi odlično provesti u subotu", rekao je Slavoljub Srnić.

Subotnji duel sa Voždovcem i sve ono što će se dogoditi na najvećem srpskom stadionu posebno će pamtiti mladi Dejan Joveljić.

"Ove sezone ostvario sam neke od svojih snova, osvojio sam prvu titulu sa Crvenom zvezdom, postigao prve golove za prvi tim svog voljenog kluba. U subotu očekujem da sa našim navijačima sve to proslavimo kako dolikuje. Zaslužili smo pun stadion i verujem da će ovo biti nezaboravan vikend. Ne zanemarujemo samu utakmicu, mi smo Zvezda, nema opuštanja. Idemo na pobedu da upotpunimo slavlje", rekao je mladi napadač.

Utakmica 37. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u subotu od 20 časova, a sat ranije počeće ceremonija proslave šampionske titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke