Zvezdini fudbaleri odradili "Bi Bi" test, omladinac oduševio!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 15.07.2020.
14:33
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Hoće li dobiti priliku da pokaže šta ume već u sezoni ispred nas?

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde jutros su oko 10 časova istrčali na teren hotela "Crni vrh" kako bi odradili sedmi trening na kojem su istrčali "bi-bi" test i pokazale sjajne rezultate.

Posle jučerašnjeg dana, kada su imali jedan trening i slobodno popodne, stručni štab je igračima Zvezde pripremio pravi test.

Reč je o "bi-bi" testu koji je pravo merilo fizičke pripremljenosti kroz istrčavanja deonica u određenom vremenskom intervalu. Pre trčanja, fudbaleri su odradili neophodno zagrevanje kroz aktivaciju.

Zatim je usledilo pravo "mučenje" Zvezdinih snaga. Podeljeni u dve grupe, odradili su "bi-bi" test.

Jedan od najmlađih fudbalera, Ilija Babić, pokazao je sjajne rezultate na današnjem trčanju.

"Pre svega sam srećan što sam na pripremama sa ekipom. Mnogo znači kada mladi fudbaleri dobiju šansu da se pokažu i u prvom timu. Trudim se da pružim maksimum jer znam koliko mogu. Na današnjem testu sam išao do poslednjeg atoma snage", rekao je Babić.

Babić je jedan od najboljih omladinaca iz prošle sezone, a sada je dobio šansu i kod Dejana Stankovića da pokaže šta zna.

baner 5

"Sama činjenica da radim sa takvim igračem i čovekom kao što je Stanković je dovoljna satisfakcija za mene. Znače mi njegove pohvale i aplauzi, ali i kritike. Još uvek sam mlad i treba da prođe određen period kako bi došao do konačnog cilja. To je naravno, debi i gol u prvom timu, a verujem da ću to i ostvariti", podvukao je Babić.

Golmani su radili odvojeno sa trenerom Pjerluiđijem Briviom, a njihove vežbe su podrazumevale koordinaciju pokreta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke