Zvezdine pripreme iz najvedrijeg ugla: ''Kako da ne bude dobra atmosfera pored Žuleta, Gobelje, Borjana...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
15:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda otkrila najzanimljivije detalje sa minulih priprema na Kipru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zvezdina ekspedicija se na par dana vratila u Beograd posle obavljene prve faze priprema na Kipru, a već od petka biće u Antaliji, gde će Milojevićev tim odigrati nekoliko jakih utakmica uoči starta prolećnog dela sezone.

Crveno-beli su na svom YouTube kanalu otkrili šta je bilo najzanimljivije u proteklih nedelju dana, a tu možete videti i neke od golova koje su postizali Pešić i drugovi.

Zvezdin njajbolji strelac u Superligi prošle jeseni ističe sjajnu atmosferu tkom priprema i naglašava da do utakmice sa CSKA u 1/16 finala Lige Evrope creno-belima pobede ponovo treba da postanu navika.

''Ovde sam već šest, sedam meseci, atmosfera je uvek bila fenomenalna. I kada nam je teško nalazimo snagu jer je nemoguće da ne bude dobra atmosfera pored Gobeljića, Žuleta, Borjana... Nalazimo neku energiju, to nas i održava na pripremama i mislim da ćemo tako da nastavimo

Imamo tri ili četiri dana da odradimo u Beogradu, možda bude i prijateljska utakmica u Beogradu. Polako se spremamo, i ja kažem, kako se igra u pripremnom periodu tako se igra u prvenstvu. Zato treba da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu kako bi nam prešlo u naviku, i sa tim metalitetom dočekamo CSKA i prvenstvo'',
istakao je Pešić.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke