Zvezdine pobede odjeknule i na Ostrvu, slavni klub poslao skauta!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.10.2015.
19:00
Izvor: Sportske.net

Uprava Crvene zvezde želi da zadrži i dodatno pojača aktuelni sastav, kako bi se narednog leta domogao Lige šampiona, ali kako odoleti sve izvesnijim ponudama velikih evropskih klubova?

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Naime, britanski ''Dejli Mejl'' je danas preneo svoja saznanja da je Mančester Junajted već odredio skauta da prati igre Marka Grujića, Zvezdinog veziste koji je ove jeseni, po ocenama mnogih, izrastao u najboljeg fudbalera lidera na tabeli.

Sjajne partije su začinjene i golovima koji su sve češći, ali i sve lepši, o čemu svedoči i njegov najnoviji projektil protiv Rada na Banjici proteklog vikenda. Junajtedov skaut je sve to video na licu mesta, pa je za očekivati da je sada interesovanje ljudi iz kluba sa Old Traforda još i veće.

S obzirom da se zimski prelazni rok bliži, ne čudi sve veće interesovanje inostranih klubova za ''zlatnog Orlića'', a Mančester Junajted nije jedini premijerligaš koji prati njegov razvoj.

Isti izvor navodi da je i Čelsi u igri, kao i da je cena koju je Zvezda odredila za odličnog 20-godišnjeg vezistu tri miliona funti, ali treba imati u vidu da, kao i obično, radna dozvola koja je neophodna na Ostrvu može ceo proces da prilično prolongira.

Ipak, interesovanje postoji, sve je ozbiljnije i to je prvi neophodni korak ka realizaciji transfera.

Podsetimo, na tu temu je juče govorio i sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević, koji je svestan da će već od zime biti dosta interesovanja za Zvezdine fudbalere, ali je plan uprave da se ekipa, koliko god je to moguće sačuva i dodatno pojača, kako bi izborila plasman u Ligu šampiona.

Po njihovoj proceni, tada će cena Zvezdinih najboljih igrača biti - utrostručena.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 21.10.2015
15:57

Sad mozemo da dobijemo 4 miliona, ako napravimo nesto u Evropi dobicemo 10. Ali ako se on povredi ili nista ne uradimo ova 4 miliona ce nam biti nedostizna. Uz to, duzni smo 40. Uzeo bih ja ova 4 i trazio 30% od iduceg transfera, ako napravi nesto kao igrac to su jos bar 3.

avatar
Hypation
Wednesday, 21.10.2015
12:55

Jbt, ovi vec osvojili titulu i spremaju se za LS, a Jos nisu ni mrezu zasili od onih Gohou-ovih makazica.

avatar
ilija81
Wednesday, 21.10.2015
11:26

svi pominju da podseca igrom na matica,meni licno igrom vise podseca na pogbu!

avatar
Don Silvio
Wednesday, 21.10.2015
09:55

Nije toliko vazna cjena koliko je bitan procenat od naredne prodaje. Nadam se da nece biti greska kao Rajkovic

avatar
MarkoSi
Wednesday, 21.10.2015
08:55

Mislim da bi Zvezda morala da zadrži tim na okupu do leta 2016. i da uz neko pojačanje napadne plasman u ligaški deo nekog evropskog takmičenja. Bilo bi idealno Lige šampiona, ali kakve smo sreće na žrebu to je vrlo teško. Uz nekoliko dobrih nastupa u Evropi, cena bi porasla i Grujiću i Ristiću i Plavšiću i Srniću...Takođe, mislim da je za samog Grujića prerano da sa 20 godina odlazi u Mančester Junajted i tamo sedi na klupi fudbalerima koji su možda lošiji od njega, ali imaju prednost zbog svoje cene i plate...

avatar
Wednesday, 21.10.2015
01:17

Dajte ljudi, malo objektivnosti...Pominjete ovde nekih 10-12 miliona za Grujica, na osnovu cega?! Na osnovu igara protiv Pobede iz Belosevca i Poleta iz Trbusana?! Aj' da razumem da je pre toga prikazao sa zvezdom odlicne igre u Evropi pa i da kazemo nesto, ali ovako je kranje besmisleno imati takva ocekivanja...To su sume koje u slucaju transfera moze da ostvari jedan Ajaks, Benfika, Anderleht, cije su lige u svakom slucaju znatno jace od nase i ciji su klubovi redovni ucesnici u Evropi protiv najjacih evropskih klubova...Pa, Njukasl je jednog Ajoze Pereza platio Tenerifama milion eura a vi ovde govorite o nekih 10-12 miliona za Grujica?! Cak je i pitanje da li Andrija Zivkovic vredi taj novac iako pruza sjajne igre u Evropi? I jos nesto - svi ovde napominjete sposobnost Mamica ali pritom zaboravljate kontinuitet igara u Evropi tog istog dinama, gde njihovi igraci mogu da iskazu svoj kvalitet u utakmicama protiv jakih protivnika, sto Mamicu daje sebi za pravo da trazi veliki novac za odredjenog igraca...Isto tako i sa zvezdom, kad prikaze u Evropi igre za postovanje, dobice mnogo vise i za Grujica kao sto bi dobila mnogo vise od onih 3 miliona za malog Rajkovica...Nece niko da plati toliki novac za nedokazane igrace, koliko god mi smatrali da oni stvarno vrede...

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 20.10.2015
20:09

4m eura (3m funti) za Grujica je premalo!

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Tuesday, 20.10.2015
19:52

Svaka cena ispod deset miliona je poklon.

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 20.10.2015
19:48

3 miliona funti je stvarno smijesna suma

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 20.10.2015
19:48

Za Grujica ispod 10 miliona u ovom trenutku je cist lopovluk i stavljanje provizije u dzep, a sta ce biti na leto i koliko ce tada da vredi to niko ne zna...

avatar
Uncounquered
Tuesday, 20.10.2015
19:22

Mancester poceo da preplacuje igrace, mozemo barem duplo vise od njih da izvucemo :D

avatar
Forza RoSs0neri
Tuesday, 20.10.2015
19:21

Mamic bi za njega uzeo 12-13 sigurno.Al posto svi znaju da smo sirotinja nama 5 da daju ima da ga posaljemo sa masnom.