Zvezdine novajlije oduševljene "Delijama"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.08.2015.
17:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novajlije u redovima Crvene zvezde Srđan Plavšić i Mičel Donald oduševljeni su načinom na koji su prihvaćeni u klubu iz Ljutice Bogdana, a poseban utisak na njih su ostavile "Delije".

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vicešampion Srbije pojačao se tokom sedmice na izmaku dvojicom novih fudbalera koji će pojačati konkurenciju u veznom redu. Dan uoči duela sa Čukaričkim ekipi se priključio Srđan Plavšić, dok je Mičel Donald na sam dan utakmice potpisao ugovor sa crveno-belima.

Doskorašnji krilni fudbaler subotičkog Spartaka već je dobio priliku da debituje u crveno-belom dresu, a evo šta je tri dana nakon pobede nad Čukaričkim rekao za klupsku emisiju "Zvezda TV".

"Predivno... Nešto što sam sanjao od malena, da igram pred punim tribinama. Iskreno, nisam se nadao da ću početi utakmicu ali mi je šef pružio šansu i mislim da sam je na najbolji način iskoristio" rekao je Plavšić.

Samo 24 časa nakon što je zadužio opremu Crvene zvezde Srđan Plavšić je imao vatreno krštenje pred "Delijama" što je na mladog fudbalera ostavilo snažan utisak.

"Pesma koja traje svih 90 minuta, to se ne može rečima opisati. Posebno drugo poluvreme, ona koreografija i čitav ambijent, to nam je dalo snagu jer smo uz njihovu pomoć uspeli da preokrenemo rezultat" kazao je Plavšić.

U sredu se ekipi priključio i Holanđanin Mičel Donald koji je počeo da radi sa timom i biće u konkurenciji za prvu postavu od duela sa Javorom.

MICEL DONALD NOVI FUDBALER CRVENE ZVEZDE
Foto: Beta/FKCrvenaZvezda/Ds

"Da budem precizan, utisci o klubu su veoma lepi i dobri. Kao porodica su, a ja moram da upoznam sada sve momke jer mi je sve ovo novo. Ali utisci su dobri o svemu" istakao je Donald.

Bivši fudbaler Ajaksa prisustvovao je utakmici sa Čukaričkim ali je meč odgledao iz lože sa svojom suprugom i detetom.

"Kada su navijači u pitanju, moguće je imati samo jedan utisak. Dugo vremena je prošlo otkad nisam osetio ovakav adrenalin zbog navijača a čak nisam ni bio na terenu. Veoma je lepo kada iza sebe imate navijače Crvene zvezde" rekao je Holanđanin.

Crvena zvezda narednu utakmicu u Superligi igra već u nedelju protiv Radnika u Surdulici, dok će naredni rival na "Marakani" biti Javor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 15.08.2015
19:15

Sledece kolo dolazimo u jos vecem broju! :)

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 15.08.2015
17:35

Svakom igracu je cast kad igra pred najboljom i najvernijom armijom navijaca na svetu. Zvezdo niko nema sto imas ti, a zbog toga i jesi ponos nase Srbije i svog rodnog grada Beograda.