Zvezdine (ne)realne mete na poziciji špica

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
10:33
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli žele da nađu zamenu za Ričmonda Boaćija ali i naslednika Aleksandru Pešiću koji će na leto vrlo verovatno napustiti klub.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi šampion Srbije završio je takmičarsku sezonu tako da su fudbaleri otišli na odmor do novog okupljanja i početka priprema za izazove koji slede od početka jula.

Sportski sektor sada stupa na scenu jer će do početka kvalifikacija za Ligu šampiona morati da budu završene mnoge stvari na letnjoj transfer pijaci, a jedno od gorućih pitanja je i pojačanje na poziciji napadača.

Crvena zvezda planira angažovanje jednog stranca i igrača sa srpskim pasošem koji bi u novoj sezoni delovao kao zamena za Aleksandra Pešića ukoliko najbolji strelac i igrač Super lige u sezoni 2017/18 "digne sidro".

Pisali smo pre dve nedelje koja su sve imena u igri kada je reč o napadačima, ali je pitanje koliko je realno da Crvena zvezda angažuje nekog od pomenutih igrača.

Zamena za Aleksandra Pešića mogao bi da bude Nikola Stojiljković koji je završio pozajmicu u Kajzerisporu i čeka na poziv iz Beograda. U priči je i Filip Đorđević ali deluje da je dosadašnji napadač Lacija bliži ostanku u inostranstvu.

Kada su u pitanju stranci tri imena su se izdvojila do sada. Radi se o Kolumbijcu Migelu Angelu Murilju, napadaču Brendbija Temu Pukiju i Argentincu Franku Soldanu.

Današnje izdanje "Sportskog žurnala" piše da napadač Santa Fea nije toliko realna meta zbog visine obeštećenja koje njegov kluba želi da dobije i činjenice da nije raspoložen da ga ustupi na pozajmicu.

To znači da su Migel Anhel Muriljo i Temu Puki ostali u igri ali daleko od toga da je Zvezda blizu angažovanja jednog od pomenute dvojice.

Za sada je izvesno da će Dušan Jovančić biti prvo pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku, a videćemo hoće li za dosadašnjim kapitenom Vojvodine odmah stići i Dejan Meleg koji je navodono dogovorio uslove sa čelnicima šampiona Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 22.05.2018
23:51

Dovedite Murilja.To je najbolja zamena za Boacija.

avatar
DuskovicSRB
Tuesday, 22.05.2018
19:01

Vratite Pavkova bolji je od Peska

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 22.05.2018
14:23

Zašto fotošop kod ograde i šta je sa jugom i istokom i zapadom do juga?

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 22.05.2018
22:10

Fotosop hahahaahahahha,35 hiljada ljudi kod vas u zivotu ne moze da dodje imas slike sa istokom i zapadom prevazidji kompleks pa pogledaj

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 23.05.2018
03:04

Не тугуј.

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 22.05.2018
22:21

Dosanjali ste sa Kangom i Boacijem,da nije bilo njih ispali bi ste jos u trecem kolu kvalifikacija.Tesko cete uspeti da kupiteslicne igrace ove sezone,ono je bila cista sreca,kao Partizan sa Leonardom i to se ne desava svake godine.Sa takvim budzetom i sa smanjenjem broja mesta i sa slabim koeficijentom tesko ce zvezda u LS

avatar
jv
Tuesday, 22.05.2018
11:45

Ako ode Pesic, a to ce znaciti veliki novac u nasoj kasi, treba nam napadac koji je brz i dobar s loptom. Pavkov ce biti sidras, a Joveljic ce uskoro biti nas najbolji igrac.

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 22.05.2018
17:18

Pesic ako prebaci milion bice odlicno za zvezdu.A sa ovima koji su nabrojani samo mozete da sanjate Evropu

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Wednesday, 23.05.2018
01:18

uvek ti imas neki izgovor zbog ovog ili onog,nemoj ti samo za nas da se brines,istu si pricu pricao za koliko ce Boaci da ode,pa te nije bilo mesec dana,nemoj da si smesan

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 22.05.2018
22:10

Pesic 4 miliona da nd brines,evo sa ovima smo dosanjali evropu a vi sa vasima bogami tesko,ne brini se