Zvezdine nade oduševljene Dekijem: ''Čast nam je...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.11.2014.
15:16
Izvor: Sportske.net

Na Marakani su i dalje pod utiskom spektakla koji je priređen prošle subote u čast oproštaja Dejana Stankovića od Zvezdinog dresa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ceo događaj je poseban utisak ostavio na one najmlađe Zvezdine prvotimce, kojima je Dejan Stanković bio idol, a koji su konačno dobili priliku da bar na pet minuta zaigraju sa njim u istom timu.

Jedan od njih je i daroviti defanzivac Vukašin Jovanović, koji se nada da će u svojoj karijeri postići bar polovinu onoga što je uradio Deki.

''Napravio je fenomenalnu karijeru, i zaslužio je ovakvu oproštajnu utakmicu, s obzirom na sve što je uradio. Ja sam čak skupljao lopte kad je on igrao protiv Italije na Marakani.

Mislim da je jedan dečački san za mene ostvaren. Ukoliko doživim samo polovinu onoga što je on doživeo, biću srećan čovek. Zaslužio je sve ovo, on je veliko fudbalsko ime za našu zemlju'',
istakao je Jovanović, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Slično razmišlja i Bogdan Planić, koji je u subotu imao i zadovoljstvo više, da postigne jedini gol u pobedi Zvezde nad Udinezeom.

''Osećaj je fenomenalan, a čast mi je i da sam postigao pogodak na njegovom oproštaju. To je takođe velika obaveza da radimo što bolje i da do kraja dobijemo ove tri utakmice do kraja jesenjeg dela sezone'', istakao je Planić.

A prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda, kada će Crvena zvezda biti gost kragujevačkog Radničkog.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 19.11.2014
10:20

Ristic novi Stankovic, samo ako ga iskoriste eto nama pune kase... Rajkovic je takodje cenjhen, Vukasin i Stojanovic bi trebali da sacekaju i ako nude lepe pare za njih. Grujic isto moze da bude top i Luka. Pa to je ljudi uz ove mlade koji vec igrju tipa LAzic, Petkovic, Antic (kome treba vecu sansu dati moze da zmaeni vec sad Mijailovica), Kovacevic...pravo blago! Samo ih treba iskoristiti na pravi nacin.

avatar
Tuesday, 18.11.2014
18:48

Oni su zvezdino najvece blago.

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 18.11.2014
17:46

Imamo extra talentovanu generaciju,samo da im Lalat da odredjenu minutazu i bice super.

avatar
Delije Crna Gora
Tuesday, 18.11.2014
16:53

Deki, kraljino!!!